5 najefektnijih beauty trikova koje smo naučili od beauty vlogera

5 najefektnijih beauty trikova koje smo
naučili od beauty vlogera

Njihova imena nalaze se na mailing listi svih beauty brendova, a njihove raskošne kolekcije obuhvaćaju sve od pristupačnih drogerijskih proizvoda do najluksuznijih beauty proizvoda. Beauty vlogerice su zavladale YouTubeom, ali i beauty scenom na kojoj su, zahvaljujući milijunima gledatelja koji svakodnevno gledaju njihove videe, postale neka od najutjecajnijih imena.

Jednako poput profesionalnih make up artista, beauty vlogerice iza sebe imaju godine iskustva. Za većinu njih YouTube je bio hobi koji je uskoro pretvorio u neočekivanu karijeru. Danas, iza njih nalaze se stotine videa i tisuće isprobanih proizvoda. Kroz godine, beauty vlogerice skupile su ili otkrile brojne beauty trikove koje ćete lako primjeniti unutar svoje svakodnevne beauty rutine. U nastavku vam donosimo pet najboljih trikova koje smo naučili od beauty vlogerica.

DOBRA NJEGA JE BITNIJA OD DOBROG MAKE UP-A

Iako je make up njihova velika ljubav, beauty vlogerice složile su se kako je njega koja dolazi prije nanošenja bilo kojeg make up proizvoda najbitniji dio svake rutine. Uz hidratantnu kremu, proizvod za skidanje šminke i gel za dubinsko čišćenje kože, svoju beauty rutinu nerijetko obogaćuju serumom i maskama kako bi svojoj koži dale dodatnu dozu njege.

SAMI STVORITE SAVRŠENI PUDER

Pronalazak savršene nijanse pudera jedan je od najzahtjevnijih beauty izazova. Iako sve više brendova nudi sve veći spektar nijansi što bitno olakšava potragu, miješanje dvije nijanse je trik za kojim su posegnule brojne beauty vlogerice kako bi stvorile onu savršenu nijansu. Osim različitih nijansa, kako bi stvorili savršeni puder, tekući puder pomiješajte s malo ulja za sjajni finiš ili kremom za lice s SPF-om za dodatnu dozu hidratacije i zaštite.

VLAŽNI KIST ZA BESPRIJEKORAN FINIŠ

Hidratacija kože prije nanošenja tekućeg pudera i korektora jedan je od poznatih koraka za postizanje ujednačenog i besprijekornog tena. Osim hidratacije kože, hidratacija beauty pomagala uz pomoć kojeg nanosite tekući puder i korektor je jednako bitna. Blago navlažite kist ili make up spužvu i zasigurno ćete primijetiti razliku.

Objavu dijeli Anna (@theannaedit)

MANJE JE VIŠE

Iako je donedavno njihova svakodnevna make up rutina obuhvaćala više od deset različitih proizvoda i nekoliko slojeva proizvoda na licu, u posljednjih nekoliko sezona mnoge beauty blogerice vratile su se minimalnom make up look naglašenom tek linijom tuša ili jarkim ružem. Osim prirodnijeg izgleda, ovaj je trik unio jednostavnost u svakodnevnu rutinu kojoj je teško odoljeti.

PEGLA JE JEDINO POMAGALO ZA KOSU KOJE TREBATE

Nebitno želite li savršeno ravnu kosu, blage beach valove ili raskošne kovrče, pegla je jedino pomagalo za kosu koje trebate. Tisuće videa na YouTubeu pomoći će vam da u nekoliko pokušaja savladate jednostavnu tehniku iza kovrčanja kose uz pomoć pegle za kosu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori