BB kreme koje volimo ovog proljeća

bb1

Ako pripadate skupini onih koji ne vole nositi puder na dnevnoj bazi, a ipak želite ujednačen i postojan ten, BB kreme izvrstan su izbor za postizanje prirodnog i prozračnog izgleda. Dolazak proljeća idealno je vrijeme za kupnju ovakve kreme jer promjenom temperature nešto što nam je odgovaralo zimi sada nam više neće odgovarati.

BB je skraćenica za Blemish Balm i u doslovnom prijevodu znači balzam za mane, no koriste ih i žene koje nemaju problematičan ten. U svom sastavu BB kreme kombinacija su hidratantne kreme, zaštite za sunce, tonirane kreme i sastojaka za njegu kože. One su u osnovi zamjena za toniranu kremu, puder i bazu. Najveća prednost BB kreme je što obnavlja i hidratizira kožu, smiruje crvenilo i ujednačava pigmentacije. Djeluje na obnavljanje površinskog sloja kože i nakon korištenja trebala bi biti meka i glatka.

ud

Što se tiče prekrivanja postoje kreme koje će učiniti isti posao kao i puder, ali bez zatvaranja pora i osjećaja težine. Ako baš želimo prekrivanje bez ijedne nepravilnosti preko BB kreme možemo koristiti puder u prahu. BB krema nanosi se lako i brzo, smanjuje jutarnju rutinu stavljanja kreme, baze i pudera i idealna je za toplo vrijeme, stoga ukoliko je već nemate vrijeme je da nabavite ovaj fantastičan proizvod.

Foto: Imaxtree,facebook/Urban Decay
M.S.

0