Balet je omiljena nova rekreacija

Balet je omiljena nova rekreacija

Andreina Soba 2

Već smo pisali o prednostima baleta kao rekreacije i treninga za tijelo gdje nam je plesačica i koreografkinja Andrea Solomun otkrila na koji način ovim treningom možemo izgraditi tijelo. Andrea Solomun i Ema Janković prije nekoliko godina odlučile su osnovati plesnu kompaniju &M Dance Company, u sklopu koje je otvoren i studio za rekreativni balet ‘Andreina Soba’ koji donosi balet svakome zainteresiranome za ovaj graciozni način rekreacije.

Andreina Soba 3

Uspjeh Andreine Sobe i veliki interes polaznica nagnao je plesačice da otvore plesni studio na još jednoj lokaciji, osim one u Kačićevoj 13A , otvoren je i u Berislavićevoj 21, kako bi svi zainteresirani dobili priliku isprobati ovu zanimljivu aktivnost. Andreina soba, odnosno ‘Andrea’s Room’ trenutno je najveći baletni studio u Zagrebu, koji broji više od 150 polaznika baleta za rekreativce po posebno osmišljenom programu, a pored rekreativnog baleta, nudi i brojne druge nove programe i sadržaje – sve njih možete doživjeti na ‘otvorenim vratima’ Andreine Sobe koja će se održavati sutra, u subotu 22. listopada.

Andreina soba 4

U Andreinoj Sobi možete vježbati rekreativni klasični balet, balet za profesionalce, prenatal workout (Sat vježbi za trudnice koje žele nastaviti trenirati i u trudnoći. Prilagođen je trudnicama i pruža potpuno prirodno, ugodno i sigurno vježbanje kroz svaki stadij trudnoće, isto tako ženama pomaže održavati formu pri svim promjenama tijela. Trening je namijenjen kao priprema za što lakši porod.), program specijalizran za majke i njihovu decu gdje dok majka vježba program Body Sculp, njezino dijete vježba ritmiku i balet, pilates ‘barre a terre’ što zapravo znači vježbanje baleta na podu, movement medicine, pilates, modern, yoga, burn & shape te glumačke radionice za srednjoškolce.

Andreina soba 1

U Andreinoj Sobi naći ćete sve za rekreaciju, izgradnju te održavanja vašeg tijela u najboljoj mogućoj formi, a sve uz odličan plesni ritam. Za detaljne informacije o programima Andreine Sobe posjetite Facebook stranicu.

Učitati još
Zatvori