Stigao je novi balayage

Stigao je novi balayage

@joannahalpin

@joannahalpin

Nakon dramatičnog ombre izgleda koji smo obožavali prije nekoliko godina, na beauty sceni se pojavila balayage tehnika i u potpunosti zavladala trendovima u svijetu kose. Dok je ombre bio spoj tamnijeg gornjeg dijela i svjetlijih vrhova koji su na kosi stvarali zanimljivi kontrast, balayage je donio prirodniji izgled suncem okupane kose.

Jednostavna, efektna i savršena za svaku boju, dužinu i teksturu, balayage tehnika bojanja u kosu unosi pramenove koji joj daju punoću i osjećaj dubine. Ovog proljeća balayage će zasjati u novom, još boljem i nikad jednostavnijem za održavanje izdanju koji su već isprobale brojne ljubiteljice novih trendova u kosi.

@kristin_ess

@kristin_ess

Novi izgled balayage tehnike započinje tamnijom nijansom pri korijenu kose i prelazi u nekoliko nijansi svjetliju na vrhovima. Za razliku od klasičnog, novi balayage izgled donosi jači kontrast između tamnog korijena i svijetlih vrhova kose što ga čini savršenim izborom čak i za one čija je kosa prirodno tamnije smeđe boje gdje će tamni korijen kose komplementirati njihovoj boji tena i očiju, nebitno koliko svjetliji od prirodnog ostatka kose bio. Osim što će odlično pristajati svakoj boji kose, ovaj izgled jednako dobro izgleda na dugim uvojcima i na kraćoj bob frizuri gdje jedino treba pripaziti da tamniji dio ne osjenčava previše kako bi se izbjegao ombre izgled.

Osim njegove svestranosti, najveća prednost novog balayage trenda je njegovo lako održavanje. Obzirom na to da se njime postiže izgled izrasta sa savršenim i nježnim prijelazom, pravi izrast stopit će se s tamnijom kosu pri njezinom korijenu i omogućiti vam da preskočite nekoliko bojanja kose godišnje bez da se mjeseci bojanja jasno vide na vašoj kosi. Iako će mnogi posegnuti za klasičnijim izgledom i odabrati različite nijanse plave boje kako bi posvijetlili svoje vrhove, oni hrabriji i spremni na eksperimentiranje tamni korijen spojit će s trendi tonovima pastelne ružičaste boje.

Novi balayage

@anhcotran

Novi balayage

@anjakbee

Novi balayage

@mizzchoi

Novi balayage

@chiaraferragni

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori