Kozmetika koja je osvojila Hollywood odsad i u Makarskoj

Kozmetika koja je osvojila
Hollywood odsad i u Makarskoj

Apivita, Dr.Brandt, ljekarna Ljubić

Specijalizirana ljekarna Ljubić, smještena u Makarskoj u ulici Ante Starčevića, sinoć je bila domaćin brojnim gostima, zbog impresivnog i novouređenog Apivita i Dr.Brandt kutka.

Zbog velikog udjela prirodnih sastojaka, prirodna kozmetika Apivita prvi je izbor za ljubitelje prirodnih formula i mirisa eteričnih ulja. Apivita je inspirirana društvom pčela te sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. S dugogodišnjom tradicijom koja seže čak u 1979. godinu, ovaj grčki brend nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od mnogih međunarodnih organizacija.

Apivita proizvodi:

Drugi brand, Dr.Brandt, djelo je hollywoodskog estetskog kirurga, dr. Frederic Brandta, koji je začetnik revolucionarnog pristupa u njezi kože na način da kroz kozmetiku koju svatko može koristiti u toplini svog doma, oponaša invazivne dermatološke zahvate. Bez noža, bez boli, bez oporavka, u minimalnom vremenu, postižu se vidljivi i dugotrajni učinci. Madonna, Naomi Campbell, Gwineth Paltrow , Kim Kardashian samo su neki od imena koji svoj mladolik izgled održavaju zahvaljujući proizvodima iz Dr.Brandt linije.

Dr. Brandt proizvodi:

Zahvaljujući ljekarnama Ljubić od ove jeseni  spomenutu kozmetku možete pronaći u Bosni i Hercegovini, na njihovim prodajnim mjestima kao i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama na tom području.

Kako je bilo na otvorenju, provjerite u nastavku.

Apivita2

Svjetlana Blažević i Zorica Andrijašević Donna

Apivita6

Apivita11

Apivita13

Apivita4

Ivana Vela Rafaneli i Jasna Vuletić

Apivita7

Zorica Andrijašević Donna

Apivita9

Magistrica Ljubić, Martina Ružić, Zorica Andrijašević Donna, Branka Beroš, Steffi Marinović i Deana Leko

Apivita8

Zorica Andrijašević Donna i Deana Leko

Učitati još
Zatvori