Anti-pollution beauty trend donosi novu dozu njege i zaštite

Anti-pollution beauty trend donosi
novu dozu njege i zaštite

anti-pollution-1

Prije nekoliko mjeseci u sve popularnijoj korejskoj kozmetici pojavio se pojam polluaging koji je obuhvatio sve negativne utjecaje zagađenog zraka na našu kožu. Nakon potrage za beauty proizvodima sa što snažnijim SPF-om koji stvara zaštitni block između naše kože i sve jačih i opasnijih zraka sunca, novi neprijatelj kože postao je zrak. Ispunjen ispušnim plinovima, smogom i bakterijama, neophodan i neizbježan zrak oko nas je postao jedan od razloga zbog kojih naša koža svakodnevno traži intenzivniju i pomno osmišljenu njegu.

Nekoliko mjeseci bilo je dovoljno da se korejski niche trend pretvori u jedan od najistaknutijih novih trendova unutar beauty svijeta. Anti-pollution kozmetika izaziva sve veći interes, a unutar njenih inovativnih formula mnogi su pronašli savršene proizvode za svakodnevnu njegu.

ANTI POLLUTION: TREND KOJI DONOSI NOVU LINIJU ZAŠTITE I NJEGE

anti-pollution-2

Iz dana u dan bilježimo sve veće zagađenje zraka koje, osim negativnih posljedica koje uzrokuje u prirodi, predstavlja jednako zabrinjavajuću opasnost za našu kožu. Suvremeni način života sve više ljudi potaknuo je na odlazak u razvijenije sredine i velike gradove u kojima je i stupanj zagađenosti zraka veći. Zrak kojim smo okruženi našu kožu prekriva slojem nečistoća koje začepljuju pore zbog čega je njega prilagođena novim negativnim utjecajima postala važnija no ikad.

Novi savršeni odgovor na zagađenje zraka pronašli smo u novoj liniji proizvoda beauty brenda Afrodita. Hydra Patch linija donosi spoj intenzivne hidratacije i zaštitnog sloja koji stvara barijeru između naše kože i zraka ispunjenog smogom, bakterijama i drugim nečistoćama.

HYDRA PATCH LINIJA: SAVRŠENI SPOJ HIDRATACIJE I ZAŠTITE

Negativne posljedice koje svakodnevna izloženost zagađenom zraku ostavlja na našoj koži su pojava akni i mitesera te ubrzano starenje. Iako će zagađeni zrak ostaviti trag na svakom tipu kože, suha i dehidrirana koža podložnije su njegovim negativnim utjecajima. Upravo je to razlog zbog kojeg je svakodnevna intenzivna hidratacija kože jednako važna kao i njezina zaštita. Hydra Patch linija donosi inovativan pristup i jedinstvenu tehnologiju PatcH2O koja istovremeno djeluje kao zaštitni i njegujući H2O flaster.

Posebnost Hydra Patch linije je hidrofobni sloj koji stvara na površini kože, a koji sprječava gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu, sastojak PatcH2O u samo nekoliko minuta nakon nanošenja donosi trenutačnu, ali i intenzivnu hidrataciju koja će koži pružati njegu i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja.

Savršeni odgovor na zagađeni zrak nalazi se u spoju intenzivne hidratacije, odnosno njege, i zaštite kože zbog čega linija Hydra Patch osim trostruke snage hidratacije i inovativnog PatcH2O sastojka donosi aktivno anti-pollution djelovanje. Za maksimalnu zaštitu nova linija služi se mehanizmima koji čuvaju vitalnost stanica kože, aktivno štite od oštećenja onečišćivačima i ojačavaju zaštitnu funkciju kože.

Od savršenih hidratantnih krema za svaki tip kože do intenzivnih tretmana poput seruma i ampula, nova Afrodita linija u vašu beauty rutinu donijet će savršeni spoj zaštite i njege. Od danas do 30. rujna na Journal.hr imate priliku osvojiti cijelu Afrodita Hydra Patch liniju koju će vaša koža obožavati. Sve što morate napraviti kako biste osvojili sve inovativne Hydra Patch novitete iz Afrodite jest odgovoriti na zadano pitanje ‘Koji proizvod iz Hydra Patch linije donosi savršenu podlogu za make-up i za sve njegujuće kreme?’. Točan odgovor pronađite ovdje i pošaljite na mail [email protected], s predmetom maila AFRODITA HYDRA PATCH. Prijaviti se možete do 30. listopada do kraja dana, a sretnog dobitnika/dobitnicu objavit ćemo 31. listopada.

Update: Sretna dobitnica Afrodita Hydra Patch linije je Mirela Čortan.

Foto: Unsplash, Afrodita

Učitati još
Zatvori