Sveobuhvatna ‘anti-ageing’ linija za kožu

Za njegu kože i prevenciju bora ženama će pomoći NeoStrata Skin Active, napredna,nova i sveobuhvatna anti-ageing linija koja ciljano djeluje na vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica. Osnovana je od strane dr. Eugenea Van Scotta i dermatofarmakologa Rueya Yu, poznatih istraživača zaslužnih za brojne patente, znanstvene radove i istraživanja s osnovnim ciljem da potpomognu proces stvaranja nove mlade kože.

krema5

Linija se sastoji od proizvoda koji pružaju kompletnu njegu i hidrataciju. Matrix Support je moćna krema koja briše znakove starenja, diskoloracije na koži te djelovanje slobodnih radikala a temelji se na naprednoj formuli koja sadrži tri klinički dokazana načina djelovanja. Krema sadrži i UVA i UVB filtre koji štite kožu od opeklina i starenja uzrokovanih svakodnevnom izlaganju suncu što nam je u ovo doba godine i više nego potrebno.

krema2

Ako ste odlučili dobiti konačnu bitku protiv bora onda je za vas izuzetna anti-age Cellular Restoration krema koja se sastoji od čak 15 NeoStrata aktivnih sastojaka i čija je potentna formula osmišljena kako bi pomladila staničnu funkciju i ojačala temeljnu strukturu kože. Sadrži ekstrakt matičnih stanica jabuke koji štiti i produžuje dugovječnost matičnih stanica kože i na taj način usporava učinke starenja.

kremazabore1

Na očima se vidi odraz ljudske duše, tuga, radost, ali i godine, a s obzirom da je koža oko očiju nekoliko puta osjetljivija od kože lica, potrebna joj je posebna njega. Intensive Eye Therapy je kremakoja zahvaljujući jedinstvenoj formuli s nekoliko učinkovitih mehanizama obnavlja punoću kože. Također sadrži esktrakt jabuke. Područje oko očiju postaje zategnutije, bore su zaglađene a vaša koža zavodljivo blista.

0