Prirodni anti-age čarobnjak koji je stigao na hrvatsko tržište

gaia-naturelle-kolagen-shot-4

Anti-age proizvodi kao i potraga za savršenim sastojcima koji bi barem malo ublažili sve te bore i borice u današnje doba ima status i veći od trenda. Prirodni proizvodi igraju sve veću ulogu u dnevnoj beauty rutini, a u posljednje se vrijeme sve više priča o kolagenu.

O čemu se točno radi? Kolagen je, tehnički gledano, protein koji je glavni strukturni sastojak donjeg sloja kože i zaslužan je za njenu snagu, elastičnost i čvrstoću, a uz to i za snagu i sjaj naše kose i noktiju. Kako starimo njegova se razina smanjuje zbog čega je koži, kako bi što duže zadržala prirodni sjaj i mladenački izgled, potrebna doza kolagena koju ćete, u idealnom slučaju, sami unijeti u organizam da bi se postigli što bolji rezutati.

Postoji više različitih vrsta kolagena, a upravo se kolagen u tekućem obliku smatra anti-age čarobnjakom, relativno novim pojmom na sceni koju prati široka javnost. Na hrvatsko tržište stigao je još jedan proizvod koji ga sadrži – Kolagen Shot.

gaia-naturelle-kolagen-shot-5

Gaia Naturelle Kolagen Shot

Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom za cjelokupnu njegu kože, mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena. Konzumacija kolagena dokazano smanjuje učinke starenja, regenerira kosti i zacjeljuje rane.

Hidrolizirani riblji kolagen je najbolji izvor kolagena koji se upotrebljava i u medicinske svrhe i spada u kolagen tipa 1. Kolagen tipa 1 je kompleksan strukturni protein koji pomaže održavati snagu (održavati čvrstoću i fleksibilnost kože, zglobova, vezivnog tkiva, kosti, mišića, krvnih žila, očiju, noktiju i kose).

Kolagen ima i brojne druge pozitivne učinke na tijelo. Poboljšava zdravlje jetre, ubrzava metabolizam, smanjuje bolove u zglobovima, smanjuje vidljivost celulita i poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sistema.

gaia-naturelle-kolagen-shot-3

Ono što čini Kolagen Shot posebnim je kombinacija sastojaka u ovom proizvodu. MSM odnosno mineral ljepote je aktivni oblik organskog sumpora koji omogućava prirodnu produkciju kolagena i keratina koji su bitni za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju. Hijaluronska kiselina može vezati toliko vode kao ni jedna druga biološka tvar i zbog toga je odlična za hidrataciju kože.

Vitamin C je neizostavan za novi rast vezivnog tkiva iz kolagena, ima ulogu kod nastajanja kolagena koji pridonosi normalnom funkcioniranju kože. Biotin i cink pridonose očuvanju zdrave kože, kose i noktiju. Vitamin E ima ulogu kod zaštite stanica od oksidativnog stresa.

Osim Kolagen Shota, brend Gaia Naturelle nudi i prirodnu kozmetiku u drvenoj ručno izrađenoj ambalaži. Sve proizvode možete pronaći na službenoj stranici brenda.

gaia-naturelle-kolagen-shot-2 gaia-naturelle-kolagen-shot

Foto: Gaia Naturelle

2