Otkrijte sve o tretmanu koji je postao svjetski hit u njezi kože

Svjetski hit tretman za kožu više od godine dana dostupan je i u Hrvatskoj. Hydrafacial je sofisticiran postupak čišćenja lica za žene i muškarce. Ovaj brz, bezbolan i ugodan tretman pomlađivanja kože može trenutno riješiti probleme lica poput mitesera ili crnih točkica na nosu. Uklanja manje pore i stanjuje duboke bore, a istovremeno liječi i pomlađuje kožu.

Zašto je tako popularan?

HydraFacial je tretman pomlađivanja kože koji čisti, polira i vlaži kožu te pri tome nanosi posebne serume koji hrane kožu tako da nakon tretmana dobivate blistav ten. Serumi u sebi sadrže šećerne kiseline, salicilne i glikolne kiseline koje rade kemijski piling kože, a koja se na kraju tretmana pomlađuje crvenim i plavim led svjetlom.

Najprije sam tretman isprobao na sebi i koža mi se nikad nije činila čišćom. HydraFacial je fantastičan! Zapanjite se tek kad nakon tretmana vidite prvo svoje lice, a onda i što je sve uklonjeno iz vaše kože. Uopće me sad ne čudi zašto svjetske zvijezde pričaju o ovome. Jako smo ponosni što ga možemo ponuditi našim klijentima“ kazao je dr. Nikola Milojević vlasnik zagrebačke Poliklinike Milojević i londonske Mylo Clinic.

Dr. Nikola Milojević

Što je HydraFacial?

HydraFacial je osvježavajući tretman koji u samo pola sata djeluje na dugotrajno zdravlje svih tipova kože. Tretman pruža trenutni učinak i vidljive rezultate bez iritacije kože. Uklanja mrtve stanice kože, istiskuje svu nečistoću i masnoće, a ujedno koži pruža kupku različitim serumima koji čiste i hidratiziraju kožu.

Kako radi HydraFacial?

HydraFacial tretman provodi se pomoću aplikatora koji ima jedinstveni Vortex sustav s različitim nastavcima. Takozvane štrcaljke na koži stvaraju vrtlog koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i kožu hrani revitalizirajućim tvarima. Posebni nastavci imaju piling učinak, omogućuju masažu vakuumom koja dodatno uklanja nečistoće, a nakon toga koža se izlaže plavom i crvenom LED svjetlošću koja pomlađuje kožu.

Koliko traje tretman HydraFacial i da li boli?

HydraFacial je brz i učinkovit tretman i traje ukupno 30 minuta. Nema iritacije niti crvenila, koža je čista, mekana i blistava, a tretman se može napraviti i u nekoj pauzi od posla. Nakon HydraFaciala možete doslovno staviti šminku i vratiti se svojim aktivnostima.

Kako se prilagođava HydraFacial za potrebe različitih tipova kože?

Nakon savjeta liječnika i stručnog osoblja rade se dodaci prema potrebama pacijenata, odnosno serumi i tzv. boosteri koji se određuju u skladu s problemima kože i željama klijenata.

Koji tretmani i serumi postoje?

SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 MIN.)
Ovaj tretman duboko čisti, ekstrahira i hidratizira kožu upotrebom super seruma napunjenih antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

DELUXE HYDRAFACIAL Age Refinement HydraFacial (45 MIN.)
Dodavanje DermaBuilder pomaže smanjiti izgled finih linija i bora.

RADIANCE HYDRAFACIAL (45 MIN.)
Dodan je Britenol booster kako bi se smanjila pojava tamnih mrlja.
CLARIFYING HYDRAFACIAL (45 MIN.) Ovaj protokol uključuje produžene ekstrakcije i Blue LED Light Therapy za masnu ili začepljenu kožu.

PLATINUM HYDRAFACIAL (60 MIN.)
Započinje procesom detoksikacije s limfnom drenažom. Nakon toga Deluxe HydraFacial dubinski čisti, ekstrahira i hidratizira kožu. Nakon toga s prilagođenim boosterom rješava specifične probleme s kožom. Ovaj tretman završava s LED Light Therapy.

Foto: PR

0