Ampule: proizvod koji će vaša koža jednostavno obožavati

Ampule: proizvod koji će vaša koža
jednostavno obožavati

Korejska beauty rutina je u posljednjih nekoliko godina zaintrigirala svijet i osvojila brojne ljubitelje pomno osmišljene njege kože lica. Sve popularniji korejski način njegovanja kože upoznao nas je s sasvim novim pristupom. Proširena i intenzivna korejska rutina za njegu kože predstavila nam je nove korake i nekoliko dodatnih proizvoda koji su našoj koži donosili dodatnu dozu njege i zaštite. Nakon raskošnih seruma i odličnih maska za lice, korejska beauty scena je našu pozornost, baš kao i pozornost zapadnjačkih beauty brendova, usmjerila prema ampulama.

AMPULE: INTENZIVNA NJEGA ZA SAVRŠENU KOŽU

Unutar svakodnevne beauty rutine, ampule su se smjestile nakon proizvoda za pranje i dubinsko čišćenje lice i tonika. Kao savršena priprema kože za bogati serum i nježnu hidratantnu kremu, ampule su proizvod koji donosi najintenzivniju njegu kože lica. Unutar staklenih bočica s pipetom u kojima ćete najčešće pronaći upakirane ampule nalaze se koncentrirani aktivni sastojci koji dubinski njeguju vašu kožu i donose joj intezivan boost hidratacije. Kao najmoćniji proizvod unutar svake beauty rutine, ampule su korak u beauty rutini koji zapravo donosi razliku.

Postoje dva načina korištenja ampula, ovisno o intenzitetu koji želite dodati svojoj beauty rutini. Prvi način je povremeno korištenje ampula kao tjednog intenzivnog tretmana ili kao proizvoda za kojim ćemo posegnuti kada je koži ili njezinim pojedinim dijelovima potrebna intenzivna njega i regeneracija. Po uzoru na Koreanke, ampule možete dodati svojoj svakodnevnoj beauty rutini kao dnevni boost intenzivne njege i hidratacije koji će nam tijekom narednih mjeseci i niskih temperatura koje donose biti itekako potreban.

Najbolje ampule koje trenutno možete pronaći u drogerijama, beauty dućanima i online shopovima za vas smo izdvojili u nastavku.

Afrodita Hydra Patch H2O

Afrodita Hydra Patch H2O

Alverde Anti-Aging

Alverde Anti-Aging

Balea Beauty Effect

Balea Beauty Effect

Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Ampoule

Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Ampoule

Lee Jiham Vita-Propolis

Lee Jiham Vita-Propolis

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Tera Naturi Regeneration

Terra Naturi Regeneration

Foto: Instagram, Afrodita, Alverde, Balea, Cult Beauty, Skin City, Terra Naturi

Učitati još
Zatvori