Potamnite brzo i zdravo uz ovu kremu

Potamnite brzo i zdravo uz ovu kremu

alavi4

Jeste li spremni za toplo ljeto, bezbrižna uživanja na suncu, kupanje u prekrasnom bistrom Jadranskom moru, te onaj savršen brončani ten kojeg svi jako želimo imati?  Krema za sunčanje koja je još prošlu sezonu oduševila Hrvatice svojom nježnom teksturom i predivnim egzotičnim tropskim mirisom je ALAVI QUICK TANNING cream odnosno krema za brzo tamnjenje. Krema koja svojim bogatstvom organskih sastojaka istovremeno hrani kožu i daje joj zdravu preplanulost postala je neizostavan dio svake ženske torbe za plažu. Alavi krema za sunčanje je pronašla svoje mjesto pod suncem, te nastavlja biti izbor broj 1 i ove sezone. Ujednačen prirodni brončani ten, intezivna hidratacija te povećanje elastičnosti kože samo su neki od karakteristika ove bogate kreme.

alavi

ALAVI Quick Tanning Cream

Organska ulja najčišće i najdragocjenije biljne vrste zaslužile su svoje mjesto u ovom čudesnom proizvodu. Ulje Buritija, egzotično čudo amazonske prašume, bogato je mnogim nutrijentima uključujući esencijalne masne kiseline i vitamine. Zbog visokog udjela beta karotena, ulje buritija daje koži prirodan brončani ten. Ulje pasjeg trna cijenjeno je zbog jedinstvenog umirujućeg i pomlađujućeg djelovanja. Ovo dragocjeno “super voće” bogato je antioksidansima, esencijalnim aminokiselinama i rijetkom Omega 7 masnom kiselinom. Ulje Kokosa je prirodno višenamjensko ulje za ljepotu kože, njeguje ju, održava glatkom i daje joj blistav izgled.

Alavi2

Vrhunska kvaliteta Alavi kreme za sunčanje potvrđena je NaTrue standardom koji prije svega znači sigurnost za potrošača kada je u pitanju minimalan udio organskih sirovina, dozvoljenih supstanci te proizvodnih procesa koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.  Ovaj hrvatski proizvod certificirane organske kozmetike inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Pripremite se za ljeto i poprimite savršenu boju već nakon prvog korištenja uz egzotično Alavi čudo. Alavi Quick tanning cream možete pronaći na webshopu na stranici www.alavicosmetics.com  i u ljekarnama diljem Hrvatske.

Učitati još
Zatvori