ALAVI cosmetics – organska kozmetika koju ćete obožavati

ALAVI cosmetics – organska
kozmetika koju ćete obožavati

 

ALAVI cosmetics proizvodi

Snaći se u brojnim proizvodima koje na dnevnoj bazi beauty brendovi plasiraju na police drogerija i parfumerija, ponekad nije nimalo lak zadatak, a svojevrsno zasićenje proizvodima i obećanjima koja uz njih dolaze potaknu nas uvijek iznova da se bez mnogo filozofije okrenemo prirodi i onom najboljem što ona nudi.

Organska kozmetika oduvijek je bila tu, no u posljednjih nekoliko godina sve više dobiva na popularnosti. Razlog je vrlo jednostavan, jer kao potrošači želimo znati što nanosimo na kožu i koji sve sastojci upravo kroz kožu ulaze u naš organizam. A kada je riječ o organskoj kozmetici, to su redom vrhunski sastojci u kojima koža iskreno uživa, baš kao što je to slučaj proizvoda hrvatske Alavi kozmetike.

ALAVI cosmetics proizvodi 2

Alavi Natural Cosmetics kozmetički je brend sa sjedištem u Rijeci, koji je od samog osnivanja posvećen proizvodnji najčišće organske kozmetike u svijetu. Kompromisi kada su u pitanju kvaliteta sirovina i finalnog proizvoda za njih ne postoje, a sve napore usmjeravaju k osiguranju toga da je svaka Alavi bočica istinsko remek djelo veličanstvene prirode.

Besprijekorna kvaliteta i visoki udio organskih sastojaka u Alavi proizvodima potvrđeni su NaTrue organskim standardom. Poznat po strogim pravilima kada je u pitanju udio organskih sirovina, dozvoljenih sastojaka i proizvodnih procesa, NaTrue znak je prvenstveno garancija za kupca. Alavi kozmetika govori o ženi koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine i svjedoči njenom putovanju u samu sebe kako bi otkrila da zaslužuje najbolje darove koje priroda može pružiti.

ALAVI cosmetics proizvodi 3

Alavi kozmetika podijeljena je u dvije kategorije; lice i tijelo. Kolekcija za lice donosi dvije podkolekcije; Flora Divina (Baršunasto ulje za skidanje šminke, Hidratantna krema i Recovery krema) i Flora Majestica (Noćna krema i Radiant serum), dok kolekcija za tijelo obuhvaća Kremu za brzo tamnjenje i Super bogatu kremu za ruke. Svima im je zajednička superiorna organska čistoća, koju karakteriziraju blagotvorni sastojci poput ulja jojobe, ricinusa, badema, baobaba, maline i brusnice, kakao maslaca i hijaluronske kiseline, macerata kantariona i nevena, aloe vere i mnogih drugih. Više o kozmetici, koja se može kupiti u svim boljim ljekarnama, saznajte na web stranici brenda, a sve proizvode pogledajte u nastavku u galeriji:

Foto: ALAVI cosmetics

Učitati još
Zatvori