Marmelada i jogurt – dva favorita za plažu

Marmelada i jogurt – dva
favorita za plažu

afrodita3

Puno novih trendova predstavljeno je u svijetu sunčanja ove godine, no pitate li nas, teško da možemo zamisliti dva veća favorita za plažu od onih klasičnih – marmelade i jogurta.

Marmelada za sunčanje, a možemo ju zvati i pekmez, istinski je klasik koji je zahvaljujući sve većoj prisutnosti u drogerijama unatrag nekoliko godina postao broj 1 za brže postizanje preplanulog tena na plaži. I pokazao se itekako koristan za relativno kratke godišnje odmore, koje žene žele maksimalno iskoristiti za sunčanje i dobivanje boje, kako bi se na posao vratile s ujednačenim brončanim tenom. Još jedan plus marmelade koji svi ističu je njen njegujući karakter. Baza s prirodnim uljima kožu bogato hidratizira i hrani tijekom dijela ili čak cijelog dana izlaganja suncu.

Afrodita marmelada za sunčanje

Afrodita marmelada za sunčanje

Mnogi koji su ju već isprobali u proteklih nekoliko godina, znaju da je Afroditina Sun Care marmelada apsolutna kraljica među marmeladama za sunčanje. Omjer cijene i kvalitete u njenom slučaju teško je nadmašiti, pa se i ovog ljeta nameće kao apsolutni favorit za plažu. Ambalaža marmelade ove se godine pojavljuje u novom, još modernijem ruhu, no formula je podjednako neodoljiva kao i inače. A kada kažemo neodoljiva, to doista i mislimo, jer već na prvi miris, ovu biste marmeladu najradije pojeli.

Afrodita marmelada i marmelada suho ulje

Afrodita marmelada i marmelada suho ulje

No, od toga se ipak bolje suzdržati i rezervirati ju isključivo za nanošenje na kožu – ondje ipak ima najbolji učinak. Poboljšava brže i intenzivnije dobijanje privlačno preplanule puti te koži daje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja istovremeno izdašno hrane i vlaže kožu. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu i primijetite kako će ova marmelada izdržati sve ljetne izazove i zadržati se na koži cijelog dana.

Afrodita marmelada suho ulje

Afrodita marmelada suho ulje

Za sve koje tekstura ovog proizvoda možda najviše smeta ili spriječava od korištenja na moru, Afrodita ima još jedan genijalan proizvod i varijaciju na temu u obliku marmelade u suhom ulju. Suho ulje sa šljokicama pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena, a dragocjeni uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha bogato njeguje, hrani i vlaži kožu. U slučaju obje marmelade bitno je napomenuti: ne sadrže zaštitni faktor i ne preporučaju se za svijetle i osjetljive tipove kože, kao ni za djecu.

Afrodita jogurt za sunčanje

Afrodita jogurt za tijelo

Nakon izlaganja suncu, naša koža baš i nije u balansu. Osim što može reagirati osipom i crvenilom, također zna biti dehidrirana. Svi se sjećamo kako su nas u djetinjstvu mazali jogurtom kada bismo slučajno pocrvenili. A s obzirom na njegovo umirujuće djelovanje, ne čudi da je jogurt pravi hit za njegu nakon sunčanja i dan-danas.

Afrodita Sun Care

Afrodita jogurt za tijelo

Uz marmelade, ovog ljeta najviše pozornosti privlači i jogurt iz Afroditina Sun Care asortimana. Također divno miriše i ugađa koži osvježavajućom kokosovom vodom. Lagana formula ugodno hladi, smiruje i koži nakon sunčanja vraća izgubljenu vlagu. Dodani karité maslac hrani i regenerira, a šipkovo ulje, bogato vitaminom E, pridonosi obnovi stanica kože, vraća mekoću i elastičnost.

Afrodita Sun Care proizvodi:

Sun Care marmelada

Afrodita Sun Care marmelada

Sun Care jogurt za tijelo

Afrodita Sun Care jogurt za tijelo

Petero sretnika ima priliku osvojiti sva tri gore navedena proizvoda iz Afrodita Sun Care linije. Klasična marmelada, marmelada u suhom ulju i Body Yogurt mogu postati vaši ako nam se javite na mail ifeellucky@journal.hr, pošaljete nam svoje podatke i u predmet maila obavezno napišete AFRODITA SUN CARE. Prijaviti se možete do petka, 14. srpnja, do 12 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnike. Sretno! 

Update

Dobitnice paketa Afrodita Sun Care linije su: Martina Brkić, Sara Svalina, Margareta Marković, Branka Klasić i Amarena Jaskić. Dobitnice će putem maila biti obaviještene o načinu na koji mogu preuzeti osvojene pakete.
Foto: Afrodita

Učitati još
Zatvori