Splitski beauty centar Touch proslavio 1. rođendan

Splitski beauty centar Touch
proslavio 1. rođendan

Beauty centar Touch

Prije točno godinu dana, pisali smo vam o novom salonu ljepote u Splitu. Beauty centar Touch odmah je prepoznat kao prava destinacija za njegovan izgled, a razlog tome je usluga najnovijih tehnika i tehnologija iz svijeta estetske industrije. U ponudi salona mogu se pronaći wellness tretmani, najnovije tehnike manikure i pedikure, depilacije, ugradnja trepavica te ‘threading’ metoda čupanja obrva.

Svi ovi tretmani našli su vjerne klijentice, koje su se neki dan okupile u Beauty centru ‘Touch’ kako bi proslavile prvi rođendan salona.

IMG_4077

IMG_4085

IMG_4165

Karakterizira ga poseban i ugodan izgled za koji je zaslužna ‘Angelika design’, a čast organizacije rođendanske proslave pripala je vlasnici salona Moniki Miše. Kao iskusan majstor kozmetičkar i vlasnica niza certifikata, Monika je okupila brojnu beauty publiku, kojoj je ovom prilikom zahvalila na podršci i odanosti, te otkrila kako s veseljem i pojačanim timom djelatnica Jelene i Mie kreće u još jednu godinu koja je pred Beauty centrom ‘Touch‘. Djelić atmosfere sa slavlja pogledajte u nastavku.

IMG_4151

IMG_4141

IMG_4179

IMG_4211

IMG_4280

Foto: Sonja Dvornik

Učitati još
Zatvori