Tara i Mia otvorile su jedan od najboljih centara za njegu lica i tijela, saznali smo sve o njemu
Tara i Mia otvorile su jedan od najboljih centara za njegu lica i tijela, saznali smo sve o njemu

Tara i Mia otvorile su jedan od najboljih centara za njegu lica i tijela, saznali smo sve o njemu

Zajednička ljubav Tare i Mie prema kozmetici i tretmanima te dugogodišnje iskustvo rezultirali su  otvaranjem Skin TIM centra.  Jednak pogled na klijente, želja za istim načinom usluge, vrhunski tretmani, profesionalan, ali ipak i prijateljski pristup odišu njihovim centrom. Otvaranje centra za njegu lica i tijela u kojem svaki klijent ima individualni pristup, u početku im je donio velike izazove na tržištu, no jasni cilj doveo ih je do realizacije.

Skin TIM centar vam želi pružiti osjećaj sigurnosti, profesionalnosti te omogućiti vrhunske rezultate. U ponudi se mogu naći tretmani depilacije, njege ruku i stopala, masaže, ali najširu ponudu svakako imaju tretmani lica za što se Skin TIM specijalizirao.

Korištenjem renomirane dermokozmetike „Reviderm“ u tretmanima lica, garantiraju dugoročne rezultate. U dosadašnjem radu kroz godine, Tara i Mia završile su sve stupnjeve Reviderm akademije te brojne edukacije za kožu lica. Taru su edukacije dovele do stupnja Reviderm specijalista, dok je Mia specijalist i Reviderm edukator.

Trud i rad nedavno je nagrađen te su proglašene jednim od šest najboljih Reviderm centara u regiji. U beauty industriji koja je ujedno jedna od najbrže rastućih, svoje mjesto željele su osigurati cjelovitim i individualnim pristupom.

Svaki tretman uvijek započinje konzultacijama i analizom kože

ANALIZA KOŽE važna je prije svakog tretmana jer kako kažu, nije svaki tretman namijenjen svakome. Postoje tretmani koji su odličan izbor, ali uvijek je prva preporuka po trenutnom stanju kože. Mikrokamera omogućuje uvećavanje potkožja za 200x dok nakon toga slijedi obavezno mjerenje vlage. Svaku analizu kože zaokružuju pričom o cjelovitom pristupu gdje zagovaraju sinergiju tretmana i  preporučene kućne njege. Upravo je to početak priče jer se u Skin TIM centru započinje njega koja se nastavlja preporučenim proizvodima kod kuće.

skintim

Jedan od najčešće izvođenih tretmana je kristalna MIKRODERMOABRAZIJA. Upravo je to tretman koji djeluje na kožu kao jedan sofisticirani peeling koji uklanja mrtve stanice kože, a ujedno i potiče obnovu unutar dva tjedna. Tretmanom odrađujemo široki spektar problematika kao što su akne,  ožiljci, strije, bore, pore, pigmentacije i slično. Tretman je namijenjen svim tipovima kože, te mu se klijenti uvijek vraćaju.

Uz svaki od tretmana postoje razni dodaci prema tipu kože koji dodatno daju na rezultatima. Kombinacijom algi, hijaluronskog boostera, kolagenskih maski, cirkulacijskih maski i raznih ampula njegujemo kožu te je dovodimo u balans. Odmah nakon tretmana vidljivo je osvježenje i čistoća kože, a kod problematika ili za dugotrajan efekt potrebno je održavanje.

Uz mikrodermoabraziju, u Skin TIM centru dostupni su i tretmani MICRONEEDLINGA, poznatiji i kao dermapen tretmani. Koristi se najnoviji uređaj na tržištu koji ima najjaču snagu motora, ali najposebniji dio uređaja svakako je graničnik koji štiti od osjeta boli iglica. Tretmani su namijenjeni za duboke ožiljke, bore, poticanje rasta novih stanica i pore,a upucavanjem posebno patentiranih formula postižemo i blagi efekt botoxa.

Od opuštajućih i bezbolnih tretmana u ponudi su ultrazvuk, hladni laser i razni programi tretmana mikrostrujom.

ULTRAZVUK se koristi kod dubinskog vraćanja vlažnosti u potkožje, umirivanje i lifting.

HLADNI LASER specifičan je zbog širokog spektra problematika koje možemo tretirati. Najčešće se koristi kod liječenja akni i herpesa, a daje odlične rezultate kod sužavanja pora, zacjeljivanja rana ili opeklina te ostale anti-age efekte. Kod tretmana sa MIKROSTRUJOM klijenti uvijek vole program drenaže i facial contouring. Upravo FACIAL CONTOURING budi i trenira sve mišiće lica te daje momentalni efekt i vidno podignutiji tonus kože.

Poseban tretman Tare i Mie pod nazivom “BRIDAL FACE“

Tretman je nastao spojem različitih tretmana i dodataka u jedno. Namijenjen je svim mladenkama koje žele zablistati na svoj dan, za one kojima je potrebno opuštanje, a ujedno osigurava i postojanost makeupa. Zbog povećanog stresa prije vjenčanja, koža je osjetljiva i reaktivna te zahtjeva posebnu njegu.

skintim

Za one koje žele provesti dan sa prijateljicom, sestrom ili kumom Skin TIM centar u ponudi ima i „PRE WEDDING DAY“ kako bi se mladenka opustila u društvu bliske osobe i sredila sve od posljednjeg detalja. Tretman je isprobala i odobrila naša poznata influencerica Jelena Marinović (Petrović). Uz nju Skin TIM je glavna destinacija našem poznatom vizažistu Karlu Rusanu poznatijem kao Ruka beauty, Mateji Sučević, Albini Grčić, poznatoj hair stilistici Valentini Čajo i brojim drugima.

skintim

Želite li učiniti nešto za sebe i svoju kožu, Skin TIM centar pravi je odabir za vas. Upravo sada dolazi hladniji period u kojem više pažnje posvećujemo svojoj koži kako bi bili spremni za nadolazeće ljeto. Raznolik izbor tretmana u ovom centru svakako će vas natjerati da se naručite, a za vas koji ne znate kako pravilno njegovati kožu i želite cjelokupni plan kroz godinu Skin TIM će pronaći ono što ste dugo vremena priželjkivali. Svakog mjeseca pripremaju posebne pogodnosti, a u listopadu najavljuju i dane ANALIZE KOŽE. Priuštite vašoj koži kvalitetnu i profesionalnu njegu.

Foto: Pr

Učitati još
Zatvori