Naj ‘fluffy’ kalifornijski šarmer u kojeg ćete se zaljubiti

Zlatni retriver je jedna od najpopularnijih pasmina, a njihovih profila na Instagramu zaista ne nedostaje. Omiljen su lik u ‘memes’ videima, a kao ljubimac najdraži su u obiteljima s djecom. Njihova strpljivost, lojalnost i dobronamjernost čini ih savršenim mezimcem za svakoga. Slični su labradorima, no imaju dugu dlaku i malo su krupnije građe. Zlatni retriver nastao je davne 1865. godine kada je Lord Tweedmouth spario žutog labrador retrivera s danas izumrlim tweed water španijelom. Hudson je kalifornijski mališan koji će vas odmah osvojiti svojim šarmom, ali i pahuljastim krznom koje bi mazili cijeli dan.

Najslađi ‘fluffy’ zlatni retriver na Instagramu

Svi koji vole psiće složit će se da su štenci posebno neodoljivi. Nažalost, ta faza prođe jako brzo pa u njoj vrijedi uživati maksimalno tih nekoliko prvih dragocjenih mjeseci. Umiljati Hudson od prvog dana unosi vedrinu u dom svojim ljudskih ‘roditelja’. Avanture su ga povela na mnoga neistražena kalifornijska mjesta, a svaki slobodan trenutak voli provoditi u igri. Zaigrani karakter u trenutku se pripitomi i postane mazan kada ga vlasnica pozove na maženje.

Kalifornijski klinac u kojeg ćete se zaljubiti

Mali šarmer iz San Diega star je tek 4 mjeseca, a sigurni smo da je već ‘slomio’ mnoga srca. Najslađi je kada se mršti i čudi, a njegova malena njuškica i duboke crne oči neće vas ostaviti ravnodušnima. Osim spavanja na čudnim mjestima, voli se oblačiti u skladu s godinama, putovati s vlasnicima i naravno pozirati za Instagram. Ako razmišljate o ljubimcu možda je baš zlatni retriver savršeni pas za vas.

Foto: Instagram (@hudsonsadventurez)

 

0