Zimski odmor u boutique hotelu na Pelješcu

Grad Orebić, s više od 3000 stanovnika, smješten je na jugozapadnom dijelu poluotoka Pelješca – u podnožju brda Sv. Ilija, a ako ste u potrazi za idejom za zimski vikend bijeg pronašli smo odličan prijedlog. U boutique hotelu Adriatic, koji je otvoren cijele zime, možete doživjeti Dalmaciju u hladnoj sezoni te uživati u čarima mira kojeg je ljeti teško naći.

peljesac1

peljesac4

Pelješac je kraj vrhunskih vina, morskih delicija, kristalnog mora i neopisive mirnoće, a skriva i čarobnu zimsku idilu koju tek trebate otkriti. Hotel vam nudi da je iskusite iz prve ruke kroz paket Zima u Dalmaciji za dvije osobe koji uključuje noćenje s doručkom u tradicionalnoj dvokrevetnoj sobi s pogledom na more, organiziranu vinsku turu po Pelješcu, večeru i produženi doručak u hotelskom restoranu Kapetanova kuća te kasni check out. Posebna zimska ponuda traje od 25. studenog 2015. do 15. ožujka 2016., a više o ovom hotelu možete doznati na Kamonaizlet.hr.

peljesac2

peljesac3

Ako se odlučite za duži boravak, Korčula je nadohvat ruke, udaljena kratku vožnju trajektom. A i Orebić ima dosta toga za ponuditi, sve možete otkriti šetnjom gradom i uživati u svom zimskom bijegu.

peljesac7

Foto: Hotel Adriatic

0