Zimski detalji za dom iz Stradivariusa

Zimski detalji za dom iz Stradivariusa

Stradivarius

Veseli nas što su popularni high street brendovi inače orijentirani samo na modu, polako počeli proširivati svoju ponudu, pogotovo u online shopovima. Primjerice, Pull & Bear koji od ove godine donosi beauty liniju, Bershka koja se također okušala u make up-u ili asortiman Stradivariusa koji se uz modu fokusirao i na odlične detalje za dom.

Raznovrsnost koju odjednom trgovine nude i ne iznenađuje s obzirom na količinu brendova koji se nalaze pod krovnim imenom Inditex, koji zahvaćaju veliki dio modnog i lifestyle tržišta i koji su svi iznimno uspješni. Zara Home je jaka u svojem području, no cilja na stariju i novčano moćniju publiku – zato se brendovi poput Stradivariusa približavaju mlađima, pristupačnijim dizajnom i cijenama. I sudeći po ponudi koja se stalno širi, u tome uspijevaju.

Stradivarius

Stradivarius detalji za zimu

Otkako smo otkrili kakve se sve super stvari kriju u web-shopu Stradivariusa, konstantno smo u potrazi za nekim novim komadima. Zima pred nama bit će posebno stylish uzmu li se u obzir neki od detalja koje smo pronašli. U fokusu je, naravno, baršun, a Stradivarius zato predstavlja baršunaste jastučnice i tople dekice. Zatim su tu najrazličitiji svijetleći natpisi i dekoracije, ukrasne poruke motivacije izvedene u drvetu, girlande za ukrašavanje prostora.

Stradivarius

Pronaći ćete i poneku vazu, kutijice za nakit i razne varijante light boxova te ćete se teško zaustaviti samo na jednom komadu. U nastavku izdvajamo nekolicinu komada koje bi kupili odmah – pronađite ih i naručite u online trgovini brenda Stradivarius.

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius Stradivarius

Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius

Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori