Zimski detalji za dom iz Stradivariusa

Stradivarius

Veseli nas što su popularni high street brendovi inače orijentirani samo na modu, polako počeli proširivati svoju ponudu, pogotovo u online shopovima. Primjerice, Pull & Bear koji od ove godine donosi beauty liniju, Bershka koja se također okušala u make up-u ili asortiman Stradivariusa koji se uz modu fokusirao i na odlične detalje za dom.

Raznovrsnost koju odjednom trgovine nude i ne iznenađuje s obzirom na količinu brendova koji se nalaze pod krovnim imenom Inditex, koji zahvaćaju veliki dio modnog i lifestyle tržišta i koji su svi iznimno uspješni. Zara Home je jaka u svojem području, no cilja na stariju i novčano moćniju publiku – zato se brendovi poput Stradivariusa približavaju mlađima, pristupačnijim dizajnom i cijenama. I sudeći po ponudi koja se stalno širi, u tome uspijevaju.

Stradivarius

Stradivarius detalji za zimu

Otkako smo otkrili kakve se sve super stvari kriju u web-shopu Stradivariusa, konstantno smo u potrazi za nekim novim komadima. Zima pred nama bit će posebno stylish uzmu li se u obzir neki od detalja koje smo pronašli. U fokusu je, naravno, baršun, a Stradivarius zato predstavlja baršunaste jastučnice i tople dekice. Zatim su tu najrazličitiji svijetleći natpisi i dekoracije, ukrasne poruke motivacije izvedene u drvetu, girlande za ukrašavanje prostora.

Stradivarius

Pronaći ćete i poneku vazu, kutijice za nakit i razne varijante light boxova te ćete se teško zaustaviti samo na jednom komadu. U nastavku izdvajamo nekolicinu komada koje bi kupili odmah – pronađite ih i naručite u online trgovini brenda Stradivarius.

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius Stradivarius

Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius

Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius

Foto: Stradivarius

0