Uz novi ‘ženski rokovnik’ već počinjemo planirati 2019. godinu

Uz novi ‘ženski rokovnik’ već
počinjemo planirati 2019. godinu

U društvu prijatelja i predstavnika medija jučer je u omiljenoj zagrebačkoj slastičarnici „Torte i to“ predstavljen Ženski rokovnik za 2019. godinu. ‘Budi baš onakva kakva želiš biti’ tema je rokovnika za sljedeću godinu, a najveća novost je da je izdanje dobilo i verziju za muškarce. Najprodavaniji planer u regiji, prvi koji je davne 2008. godine kreiran isključivo za žene, protekle godine proslavio je prvih 10 godina postojanja.

Katarina Moškatelo

Razlog uspjehu ovog malog ženskog pomoćnika, sigurno se krije i u činjenici da svako novo izdanje podsjeća i inspirira žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi. Ženski rokovnik uz kojeg smo već počeli planirati sljedeću godinu dolazi u šarmantnim koricama različitih boja i motiva. Tko se zabavljao na predstavljanju novih planera i kako izgledaju rokovnici koje ćemo koristiti 2019.-e pogledajte u nastavku.

Ženski rokovnik sa srcem

Kako bi potaknuo sve korisnice da se posvete sebi, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti, tim Ženskog rokovnika je u suradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputa za svih 12 mjeseci. Poseban dodatak je i knjižica nastala u suradnji s Intiminiom, tvrtkom posvećenoj ženama i ženskom zdravlju, u kojoj korisnice mogu pratiti osobni rast i razvoj. Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima. To su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju. Planer je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj i zaštićen kao domaći brand koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Mučka i fitness inačica omiljenog planera

Mario Valentić

Najveće iznenađenje jučer je izazvao poznati trener i instruktor Mario Valentić koji je predstavio posebno dizajnirani rokovnik za muškarce. Heroji novog doba, muškarci kojima je organizacija i privatnog i poslovnog života važna, zasigurno će se oduševiti naslovnicama s Batmanom ili Supermanom. Gina Victoria Damjanović i poznate osobne trenerice Marija i Ana Ivić predstavile su još dva noviteta. Izdanje rokovnika s poznatim brandom Zoe i Fitness rokovnik koji je osmišljen kako bi olakšao organizaciju vremena svim rekreativcima. Više nema isprike za aktivnošću ispunjenom svakodnevicom, jer sadrži recepte za zdrave obroke, motivacijske poruke i savjete kako lako i jednostavno biti i ostati fit.

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu. U ugodnom druženju, uz svima omiljeni slastice, uživale su Nevena i Jelena Buča i Nataša Mihajlović iz Frajli, poznata radijska voditeljica Katarina Moškatelo , modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik modni stilist i dizajner Ivan Friščić i mnogi drugi. Od početka studenoga Ženski rokovnik dostupan je putem web-shopa te na nadolazećem sajmu knjiga Interliber u Zagrebu. Možete ga naći i na policama dm-drogerie markt. Muški, Fitness i Inspire me rokovnici dostupni su i u svim Polleo sport prodavaonicama. Za sve novosti upratite službenu Facebook i Instagram stranicu.

Ana Tomac i Marija Ivić

Ana Tomac, Marija Ivić i Martina Boss

Dunja Tadić i Andrijana Subotić Pjajčik

Dunja Tadić i Josipa Maras

Dunja Tadić i Marija Mažar

Dunja Tadić i The Frajle

Gina Victoria Damjanović i Mario Valentić

Marija Ivić i Gina Victoria Damjanović

Ivan Friščić i Gina Victoria Damjanović

Ivan Friščić, Nikola Grabovac, Marko Gregurić

Jelena Buča, Nataša Mihajlović i Nevena Buča

Jelena Buča 

Gina Victoria Damjanović

Martina Boss i prijateljica

Šarene korice u koje ćemo s guštom pisati

Foto: Mario Poje

Učitati još
Zatvori