Zavirili smo u Zarinu kolekciju planera i fora kemijskih olovki

Zavirili smo u Zarinu kolekciju planera
i fora kemijskih olovki

Svi mi koji volimo i trebamo dobru organizaciju ne možemo zamisliti ni jedan radni dan bez naših planera, notesa i ostalih gadgeta. U moru različitih koje možemo pronaći u trgovinama, uvijek obožavamo prvo zaviriti u ZARU. Stigla im je nova kolekcija, koja osim uobičajenih notesa sadrži i posebno fora neobične kemijske olovke.

Kaweco kemijske

Stolni planner nezaobilazni je dio učinkovite organizacije, a kako bi sve informacije uvijek mogli imati u blizini sebe, notebook ili mali džepni planner uvijek ćete imati u torbi. ZARA u svojoj ponudi ima odlična rješenja za one koji vole planove raditi na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi, upravo zbog dobro organiziranih notesa, blokova i planera. No ono što nas je posebno oduševilo u novoj kolekciji su kemijske olovke brenda KAWECO koje dolaze u zanimljivim retro kutijicama. Možete birati između dvije boje, crne i crvene, a upravo zbog bezvremenskog dizajna mogu biti idealan poklon.

Osim kemijskih olovki možete birati i između seta posebnih dvostranih šarenih markera idealnih za podcrtavanje i označavanje bitnih informacija. Cijelu kolekciju možete naručiti ovdje.

Foto: Zara.com

Učitati još
Zatvori