Hrvatski mirisi koji će svaki interijer napuniti pozitivnom energijom

zasu home

Poznato je da je naše osjetilo mirisa snažno povezano s emocijama i raspoloženjem, stoga upotrebom prirodnih mirisa u svom prostoru, u vrlo kratkom roku možemo osjetiti promjenu raspoloženja. Imajući to na umu, hrvatski brend ZASU HOME kreirao je kolekciju mirisa za dom, napravljenih s mnogo ljubavi i pažnje, i to s namjerom da životni ili poslovni prostor napune energijom, podignu raspoloženje pojedinaca koji u njemu borave i proizvedu pozitivne vibracije.

zasu home2

Sastojci mirisa dolaze direktno iz prirode, kako bi zadržali svoju esenciju i energiju. Svaki miris sadrži prirodna eterična ulja i hidrolate, koji se dobivaju od autohtonog hrvatskog bilja s otoka Hvara. U kompoziciji se nalaze i prirodni kristali, pri čemu svaki kristal ima svoju energiju i svrhu. Uz ZASU HOME mirise u svom ćete domu osjetiti harmoniju i opuštenost kao da se nalazite u predivnom polju lavande, a u ponudi se nalazi njihovih pet vrsta; Success, Love, Prosperity, Harmony i Joy.

zasu home3

Vlasnici brenda, dizajneri & učitelji meditacije i joge, udružili su snage s aromaterapeutkinjom, koja je dobila zadatak da svoje znanje i ljubav prema bilju i aromaterapiji unese u svaku bočicu mirisa. Tajni začin svakog mirisa su kristali koji se u njemu nalaze. Njihova uloga je dodatno aktiviranje eteričnih ulja i hidrolata te buđenje željene namjere.

zasu home4

ZASU HOME miris spaja materijalno i duhovno, oplemenjuje svaki prostor, podiže vibraciju i pomaže da se izvrsno osjećamo u prostoru u kojem boravimo. Mirisi za dom dostupni su za kupnju na web stranici brenda, a sve novosti možete pratiti i na njegovom Facebook profilu.

Foto: ZASU HOME

0