Journal Pets: Zara Home ima novu kolekciju za kućne ljubimce

Journal Pets: Zara Home ima novu
kolekciju za kućne ljubimce

Naši četveronožni članovi obitelji podareni su novom Zara Home Spring Summer 2022. kolekcijom koja je, baš kao i svaka njihova namijenjena ljudima, jednostavno divna. U Zara Home Pets ponudi uvijek su minimalistički i kvalitetni proizvodi; krevetići, jastuci, igračke, zdjelice i ogrlice. Osim što su proizvodi jednostavni i nježni pa se uklapaju u estetiku svakog doma, ljubimcima osiguravaju udobnost, čistoću i dobru zabavu!

Krevetići, jastuci i dekice

Krevetići i veliki jastuci za pse u domovima čine vrlo bitan i vidljiv dio interijera, pa je važno da i oni budu u skladu s ostatkom namještaja, ali i da budu kvalitetni i udobni za dane i noći provedene u njima. Svaki ljubimac treba imati svoj čvrst i udoban krevetić ili jastuk, a oduševila nas je i dekica koja se može zarolati i lako ponijeti sa sobom gdje god da idete. U nastavku pogledajte najljepše krevetiće, jastuke i dekice iz nove kolekcije.

Zdjelice, igračke, ogrlice

Posude za vodu i hranu vrlo su jednostavne i elegantne, a uz njih se mogu kupiti i podlošci, odnosno lagani tkani tepisi na koje se stave posude, kako ne bi bilo nereda. Dolaze u bijelo-plavoj i bijelo-zelenoj kombinaciji. Igračke su vrlo jednostavne, prigodne su i za pse i za mačke, a u ponudi su loptice, heklane igračke sa zvoncem te igračke od užeta. Kožne lajne i ogrlice dolaze u tri veličine, u smeđoj i crnoj boji sa zlatnim kopčama i prekrasno pristaju svakom psu, te su nježni za kožu i dlaku.

Čišćenje i higijena

Za toplije, proljetne dane, kada ljubimci više vremena provode u prirodi, iznimno je bitno biti naoružan pravim priborom za četkanje, čišćenje i kupanje. Osim blatnih šapica, vrlo često u rekordnom roku od ulaska u stan prljavi i budu podovi i namještaj. U ponudi su kruti sapun za kupanje ljubimaca, sprej za ljubimce koji krzno održava raspetljanim i mirisnim, ali i sprej prirodnog sastava koji uklanja sve neugodne mirise s tkanina.

Sve ove i još neke proizvode iz nove kolekcije možete pronaći ovdje.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori