Zara Home ima kolekciju za kućne ljubimce – i naravno da je sve u njoj prekrasno

Zara Home ima kolekciju za kućne ljubimce – i naravno da je sve u njoj prekrasno

Nije ništa neobično da popularni home brendovi lansiraju kolekcije ili linije za kućne ljubimce. Naposljetku, i naši su ljubimci članovi obitelji i sustanari te želimo da njima bude udobno, istovremeno želeći da se namještaj za njih uklapa u našu viziju lijepog interijera.

Zara Home Pets Collection

I dok na tržištu postoje brojni specijalizirani brendovi samo za ljubimce koji nude dizajnerski privlačne košare, dekice, prekrivače, ogrlice, povodce, zdjelice i slično – sada im se pridružila i Zara Home. Poznati španjolski brend je među kolekcijama za zimu 2021. lansirao i ovu novost – liniju proizvoda za kućne ljubimce, pretežito pse.

Zara Home Pets Collection se sastoji od nekoliko pletenih modela košara podstavljenih s jastukom, nekoliko mekanih ležajeva, prekrivača, zdjela, ogrlica i povodaca. Također u njoj ćete pronaći i igračke te nekoliko tematskih proizvoda za sve vlasnike pasa – memory igru i knjigu fotografija.

Neutralnih boja i uzoraka, ovi će se proizvodi uklopiti u gotovo svaki dom te psu podariti najudobnije mjesto u prostoriji.

Zara Home Pets Collection pronađite online na Zarahome.com.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori