Journal adventski kalendar: Zaks naušnice
Journal adventski kalendar: Zaks naušnice

Journal adventski kalendar: Zaks naušnice

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Zaks

Zaks se ovog blagdanskog razdoblja vodi porukom da poklonimo trenutak za pamćenje uz Zaks nakit. Točnije ovih blagdana kada najbližima darujete Zaks, darujete dio sebe, a ne samo nakit. Kada govorimo o asortimanu u Zaksu ga zaista ima i više nego dovoljno, tu je srebrni nakit, zlatni i dijamantni nakit i satovi. Vi imate priliku osvojiti srebrne naušnice s cirkonima koje će ovog blagdanskog razdoblja odlično upotpuniti vaš svaki dnevni i večernji look.

Journal x Zaks adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Zaks naušnicama, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @zaks_hrvatska Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 18. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaja je @iva_juraic – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori