Poznati hrvatski psihijatar otkriva kako ostati jak u jeku aktualnih kriza

Poznati hrvatski psihijatar otkriva kako
ostati jak u jeku aktualnih kriza

U ovim teškim trenucima kada je Zagrepčane uz koronavirus pogodio i potres, svi se osjećamo malo preplašeno i tjeskobno. Stručnjaci kažu kako su to normalne reakcije u ovim situacijama, a tek sada moramo biti snažni da sve to izguramo. Zagrebe, ostani jak.

Kod psihijatra online

Kako je zbog mjera samoizolacije, i sprečavanja širenja koronavirusa, preporuka da ostanemo doma, psihološku pomoć nije toliko jednostavno dobiti. No, na platformi R+ na FB eventu od 12 sati možete pogledati stream Zagrebe ostani jak/ Dnevnik boravak kod Zubera s dr. Košutom. Korona, potres… kako se nositi sa svim tim stresom i strahom razgovaraju sa psihijatrom dr. Milanom Košutom.

R+ nova digitalna platforma

Danas, u ovim izazovnim trenucima nastalim pod pritiskom krize pandemije koronavirusa, svjedoci smo sjajnih inicijativa u društvu, od međusobnog pomaganja, streaminga koncerata, kazališnih predstava, filmova, video priča sa sjajnim porukama… No, zbog njihove raštrkanosti, nerijetko velik dio tih sjajnih priča u ova ne baš sjajna vremena, ne dosežu do puno građana. Upravo to je ideja iza R+. Da postane jedno mjesto gdje ćete se moći kreativno izraziti, podijeliti svoje priče, iskustva, potražiti informaciju, čuti i neku manje apokaliptičnu perspektivu, uvažavajući ozbiljnost naše novonastala svakodnevice. R+je vaša platforma, pridružite joj se, koristite ju, gledajte, doprinesite joj i sami. Jedan po jedan, jedni za druge, kako bi sačuvali ono što jest naša bit – biti prije svega ljudi.

RAFF film festival

R+ je platforma utemeljena od RAFF film festivala na iskrenoj emociji, provjerenoj informaciji i odlučnosti da se od one ljepše stane naše svakodnevice ne odustaje.

Platformu R+ pratite i na društvenim mrežama Facebook, You Tube i Twitter.

Učitati još
Zatvori