Zagrebački piknik ponovno u Maksimiru svake subote

Zagrebački piknik ponovno u
Maksimiru svake subote

Zagrebački piknik

Ljetna tradicija u zelenoj oazi se nastavlja! Treću godinu zaredom, zagrebački park Maksimir svake će subote biti domaćin Zagrebačkog piknika, cjelodnevnog događanja koji pretvara ovaj poznati park u savršenu piknik-oazu za obiteljska i prijateljska druženja.

ZAGREBAČKI PIKNIK ZA SAVRŠENE LIPANJSKE SUBOTE

Zagrebački piknik održavat će se svake subote do kraja lipnja, od 10 do 17 sati. Ulaz na piknik je besplatan, a svi Zagrepčani i njihovi gosti mogu tijekom cijeloga dana uživati u glazbi, zabavi na svježem zraku, društvenim i sportskim aktivnostima, ali i u piknik-košarama, koje kriju fine sendviče, domaće proizvode za doručak, užinu ili lagani ručak. Košare su dostupne za dvije, četiri ili šest osoba, a uz sir, vrhnje, te svježe voće i povrće, tu su i osvježenja – voda, sokovi…

Zagrebački piknik

Posjetitelji Zagrebačkog piknika na raspolaganju imaju društvene igre, ali i sportske rekvizite! Uz mnogo pozitivne i opuštene energije, za najkreativnije mališane, tu su i bojice i bojanke, kao i animatori! Za pravu piknik-atmosferu zaduženi su različiti DJ-i, koji će iz subote u subotu predstavljati svoju biranu glazbenu kulisu. Organizatori su osigurali i već postavljena piknik-mjesta koja će ugrabiti prvi posjetitelji!

U slučaju kiše, Piknik se ne održava.

Zagrebački piknik

Projekt organizira Katapult promocija u partnerstvu s Javnom ustanovom Maksimir i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori