Sutra se otvara novo cool mjesto za druženje i uživanje u ljetnim danima

Sutra se otvara novo cool mjesto za druženje
i uživanje u ljetnim danima

Sutra, u petak, 11. lipnja, u 19.00 sati otvara se Zagrebački Modulee! Radi se o događanju koji po prvi put u Hrvatsku dovodi koncept s europskih ulica – radi se o jedinstvenom modularnom pop-up kompleksu koji na preko tisuću kvadratnih metara u narednim tjednima donosi gourmet ponudu, umjetnike, sjajnu zabavu, pop-up dućane, izložbe i koncerte, kao i vikend-plac s ponudom domaćih OPG-ova!

Koncept s europskih ulica napokon i u Zagrebu

Zagrebački Modulee održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu. Ulaz je slobodan, a sva događanja događaju se na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Prostrana lounge zona za odmor, ležaljke, ljuljačke, klupe i veliki social table – Zagrebački Modulee mjesto je za zabavu, opuštanje i druženje! Novi Zagreb ovim će događanjem napokon dobiti događanje kakvo zaslužuje – urbanu instalaciju koja će u ovaj dio grada donijeti dio atmosfere kakvu viđamo u europskim metropolama.

Glazbeni i koncertni program će tijekom cijeloga trajanja svakodnevno zabavljati posjetitelje – soul, pop, disco, funk mash up kompilacije poznatih zagrebačkih DJ-jeva – DJ Rhee, Stanka Bodže, Marin Bukljaša, te koncerti različitih bendova bit će osvježenje u ljetnim večerima.

Mjesto za afterwork cugu, večernji izlazak ili bijeg iz gradske gužve

U petak na glazbenoj pozornici nastupa akustični trio ToMa, mlade glazbene snage koje su debitirale na ovogodišnjoj Dori. U subotu ne propustite duo Stanislav Kovačić i Nikola Dabac, poznatiji kao La Papa, u kombinaciji s DJ Marinom, a za ovu nedjelju, 13. lipnja od 20.00 sati, najavljena je prava Ljetna štala, koju priprema svestrani Mario Kovač, odmah nakon gledanje prve utakmice u kojoj igra naša reprezentacija! Usto, ovo će biti središnja lokacija za gledanje nadolazećeg Europskog prvenstva u nogometu, a sve utakmice će se prenositi na velikom ekranu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Modulee (@moduleecroatia)

Posebna je pažnja usmjerena na gourmet ponudu, koja je iznimno zanimljiva; posjet Zagrebačkom Modulee-ju prilika je za putovanje okusima i mirisima svijeta! U Novi Zagreb stižu ugostitelji koji će pripremati svjetske specijalitete u street-food formi – od španjolskog gazpacha, preko poznatih kubansko-meksičkih zalogaja, svježe pripremljenih sushi rolica, do nezaobilaznih burgera i pulled porka! Tu je i nargila bar, s različitim okusima popularnih nargila, kao i sjajni ljetni bespoke kokteli koje će pripremati naši koktel-majstori, kao i craft pive bez kojih gledanje utakmica i bodrenje Vatrenih ne bi bilo potpuno!

Mjesto za afterwork cugu, ljetni večernji izlazak ili bijeg iz gradske gužve, uz osigurana parkirna mjesta i javni prijevoz – to je Zagrebački Modulee!

Projekt hrvatskih kreativaca

Riječ je o projektu hrvatskih kreativaca – Maje Barišić iz tvrtke Modulee, koja se publici već ranije predstavila kreativnim rješenjima modularnih jedinica postavljenih na raznim događanjima na otvorenom, kako u Zagrebu tako i izvan njega, dok je kreativnu produkciju zadužena Katapult promocija. Arhitektonsko rješenje osmislio je zagrebački studio OPA arhitektura, vizualni identitet potpisuju kreativci iz agencije Señor.
Oni se vode misijom zero waste-zero impact – poštujući prirodu, pribor koji se će koristiti bit će napravljen od recikliranih materijala, biorazgradiv ili pogodan za ponovnu upotrebu, a posebna će se pažnja posvetiti sortiranju i recikliranju otpadaka.

Planirano radno vrijeme će, u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite, biti radnim danom 17 do 23 sata, vikendom od 11 do 23 sata. Više informacija o projektu na Facebooku i Instagramu: @moduleecroatia.

Foto: Modulee Croatia

Preporuka

Zatvori