Zagreb je dobio novo mjesto za kavu i piće nakon posla – ELFS & Bubbles

Zagreb je dobio novo mjesto za kavu i piće nakon posla – ELFS & Bubbles

Zagreb je ovog studenog dobio još jedno mjesto za kavu te piće poslije posla koje se pretvara u noćni izlazak. Naime, na lokaciji prvog ELFS dućana u Amruševoj 4, otvoren je kafić ELFS & Bubbles. Nakon nedavno otvorenog novog ELFS dućana u kojem caruju modne kolekcije, ELFS Home trgovine sa svim detaljima koji vam trebaju za dom, tako je na jednom potezu zaokružen cijeli sadržaj.

ELFS & Bubbles

Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom prostorijom i zamišljen je kao mjesto za prvu jutarnju kavu, no isto tako za piće poslije posla. U svojoj ponudi tako imaju i gin i pjenušac s kojima možete zaokružiti naporni dan te produžiti u izlazak. Naime, od ponedjeljka do četvrtka je ELFS & Bubbles otvoren do ponoći, a petkom i subotom do dva sata iza ponoći.

Uređenje interijera je izvedeno prema idejama modnog dvojca; osim impozantnog šanka kojeg krase zanimljivi lusteri, odmah ćete zamijetiti plave baršunaste stolce posložene uz šank, ali i uz prozore, a stepenicama je od ostatka kafića odvojen VIP dio s foteljama u kojem možete proslaviti neku specijalnu prigodu. Mramorni i zlatni detalji zastupljeni su u cijelom interijeru, u suprotnosti s industrijskim sivim zidovima i otkrivenim instalacijama. Dodatna fokusna točka u kafiću je zid na kojem se projiciraju revije brenda.

Kafić se nalazi na odličnoj centralnoj lokaciji koja je ipak malo izvučena iz vreve ostatka sadržaja te zbog toga idealna za dnevni ili večernji provod. Već današnju kavu ili kapljicu pjenušca možete popiti u novootvorenom ELFS & Bubbles kafiću koji samo čeka da ga otkrijete.

*ELFS & Bubbles u Amruševoj ulici je zatvoren do daljnjeg.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori