Zagreb će dobiti prvi brazilski restoran

Zagreb će dobiti prvi
brazilski restoran

Svi koji ste ‘foodieji’ vjerojatno s oduševljenjem dočekujete vijesti o otvaranjima novih restorana, pogotovo ako se radi o svjetskim kuhinjama kakve do sada nisu zastupljene u gradu. Kako se zagrebačka ponuda sve više širi, tako će vas možda zaintrigirati i vijest o prvom brazilskom restoranu koji sutra otvara svoja vrata.

rodiziodobrasil6

Rodizio do Brasil smjestit će se u prostoru bivše pizzerije Baschiera 2 u Selskoj cesti 215, preko puta Studentskog doma Stjepan Radić i donijeti najbolje od brazilske kuhinje koja je poznata po svom tradicionalnom churrasco roštilju, koktelima Caipirinha i drugim delicijama. Koncept kakav već postoji u Ljubljani se bazira na ‘all you can eat’ ideji, gdje za stol kontinuirano stižu jela s roštilja poslužena na sabljama nakon što gosti samostalno izaberu sve što im se sviđa iz otvorenog bara ispunjenog brazilskim specijalitetima, salatama i predjelima.

rodiziodobrasil4

Nakon glavnog jela pripremite se za desert te tipičnu brazilsku zabavu uz ukusne koktele za zaokruživanje ove latino večeri.

rodiziodobrasil1

rodiziodobrasil2

rodiziodobrasil3

rodiziodobrasil5

Preporuka

Zatvori