Kako prenatalnim testiranjem možete sudjelovati u humanitarnoj akciji?
Kako prenatalnim testiranjem možete sudjelovati u humanitarnoj akciji?

Kako prenatalnim testiranjem možete
sudjelovati u humanitarnoj akciji?

Kako je stigao 1. prosinac ulicama se počela širiti blagdanska čarolija. Sve je protkano blagdanskim motivima, blještavilom, a ulicom se širi miris cimeta i tonovi Mariah Carey. Prosinac je svakako najdraži mjesec mnogima, a posebno najmlađima. Kako bi uljepšali blagdane onima kojima je to zaista potrebno, YOU51 prenatalni test nastavlja lanac humanosti! Tako će, YOU51 prenatalni test 2% ukupnog prihoda od prodaje testova tijekom prosinca donirati SOS Dječjem selu Hrvatska.

trudnica

Kako se možete pridružiti ovoj akciji i zajedno uljepšati zimske praznike djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima?

Ako se ovaj mjesec registrirate za YOU51 prenatalni test, osim brige o zdravlju svoje bebe, možete podržati i rad Udruge koja već 31 godinu pruža brižan dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Ako ste u drugom stanju ili poznajete nekoga tko je u drugom stanju i želi se podvrgnuti prenatalnom testiranju, možete preporučiti prenatalni test YOU51.

O YOU51 prenatalnom testu

YOU51 neinvazivni prenatalni test (NIPT) potpuno je siguran i za trudnicu i za bebu jer se analiza vrši iz malog uzorka krvi (10 ml venske krvi). Uz to, pouzdanost je 99,99% što znači da je mogućnost pogreške gotovo nemoguća.

U ponudi su dva panela prenatalne analize koji se razlikuju po opsegu analiza. Minima, po cijeni od 405€, analizira najčešće trisomije i aneuploidije spolnih kromosoma, te otkriva spol bebe. Sveobuhvatni panel Maxima analizira sve kromosome, spolne aneuploidije, trisomije, te preko 200 delecija i duplikacija, te također otkriva spol bebe i njegova cijena je 595€.

YOU51 prenatal genetic test

Prenatalno testiranje

Cilj prenatalnog testiranja je da već od 10. tjedna trudnoće saznate da je beba genetski zdrava. Tako ćete otkloniti brigu i prepustite se odbrojavanju narednih mjeseci. U slučaju da se test pokaže pozitivnim na određeni sindrom, ostaje dovoljno vremena za prilagodbu načina života, planiranje eventualnih medicinskih zahvata za dijete, te samu pripremu za razdoblje života koje slijedi.

YOU51 donacija SOS Dječje selo Hrvatska

Humantirane akcije

Podsjećamo, YOU51 je tijekom ove godine pokrenuo dvije slične akcije u kojima je dio sredstava doniran SOS Dječijem selu BiH, a potom udruzi za borbu protiv steriliteta “Šansa za roditeljstvo”.

Sve informacije o kampanji kao i načinu registracije, možete pogledati na www.you51test.com.

Ujedinjeni u zajedničkom cilju, svi mi imamo priliku biti promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Uljepšajmo zajedno ovo blagdansko vrijeme onima kojima je to stvarno potrebno.

Foto: iStock, PR

Učitati još
Zatvori