Očaravajuća hrvatska lokacija za vjenčanje

WRCmale(86of180)

U zelenoj oazi Zaprešića, svečano je otvorena jedna od najljepših hrvatskih lokacija za vjenčanja. Wedding resort Corberon, prvi takav u Hrvatskoj, zasjao je na parceli od 13 tisuća četvornih metara, samo 20-ak minuta daleko od zagrebačke gradske vreve.

WRCmale(93of180)

U blizini klasicističkog dvorca Januševec, po čijem je vlasniku resort Corberon dobio i ime, smjestio se raskošni šator s kapacitetom od 450 osoba. Sakriven iza dominantne hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu u životu.

WRCmale(96of180)

Interijer koji može posramiti i neke od najljepših europskih hala za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s impresivnim cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla, simetrično postavljena unutar šatora.

WRCmale(49of180)

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije za pamćenje.

WRCmale(131of180)

Ovaj resort, pod ‘redateljskom’ palicom teama Majetić, u sklopu nudi i kućicu za mladence koja će zasigurno elegantno zaokružiti njihov dan iz snova. Sve informacije o vjenčanju na ovoj lokaciji pronađite na službenoj stranici.

WRCmale(124of180)

WRCmale(69of180)

WRCmale(84of180)

WRCmale(177of180)

T.R.

0