Popularne web stranice koje morate pratiti ako imate kućnog ljubimca

Popularne web stranice koje morate pratiti
ako imate kućnog ljubimca

@babba

Društvene mreže i web stranice promijenile su svijet kućnih ljubimaca. Unazad nekoliko godina, odlazak veterinaru bio je osim nužnog – i edukativni posjet gdje su vlasnici iz prve ruke dobivali odgovore na sva pitanja u vezi svojih mezimaca.

No, danas se zahvaljujući modernizaciji tehnologije riznica informacija nalazi u online svijetu. To je uvelike olakšalo brige svima koji kod kuće imaju psa, macu ili neku drugu životinju. Pratiti trendove u pet industriji, upoznavati cool ‘petfluencere’ i dijeliti iskustva s ostalim vlasnicima kućnih ljubimaca uz web stranice nikada nije bilo jednostavnije.

Web stranice posvećene kućnim ljubimcima

Bez obzira na to koje područje života vašeg ljubimca vas zanima ove web stranice potrudile su se usavršiti svoj sadržaj do maksimuma. Naime, povezivanje s ostalim vlasnicima i ljubiteljima životinja nikada nije bilo jednostavnije. Stranica, između ostalog, nudi i savjete vezane uz prijevoz četveronožnih prijatelja, zatim najbolje destinacije za boravak s ljubimcem i slično.

Sve popularniji blogovi i online časopisi

@thewhitehoneyhome

Web stranice koncipirane su na jednostavan način pa ćete po vrsti životinje pronaći bezbroj naslova i tema sa svim korisnim informacijama. Osim toga, mnoge imaju i mobilnu aplikaciju pa će dolazak do nužnih informacija biti još lakše. Sve popularniji su i blogovi koji imaju personaliziraniji pristup i jednu intimniju notu, a kriju razne ideje i inspiraciju za ljepši život s omiljenim mezimcem.

Pets Mag

@ripleyandrue

Modern Cat

Animal Fair

@wanderlust_samoyed

Pawsitively Pets

Animal Wellness Magazine

The Bark

@crumb_whiskers

Pawsh Magazine

@longandlowbros

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori