Jedan od najljepših dućana s biljkama u Zagrebu pripremio je veliki popust. Odmah se možete i tetovirati
Jedan od najljepših dućana s biljkama u Zagrebu pripremio je veliki popust. Odmah se možete i tetovirati

Jedan od najljepših dućana s biljkama u Zagrebu pripremio je veliki popust. Odmah se možete i tetovirati

Jedan od najljepših dućana s biljkama u Zagrebu definitivno je onaj u Kačićevoj ulici, na mjestu nekadašnje kultne Sedmice – Walden Plants. Obožavamo tamo svraćati po biljke, gadgete i savjete za biljke, ali i radionice koje se često održavaju. Ono što nas je ovaj tjedan usmjerilo na Britanac je definitivno odličan popust na biljke, ali i super POP-UP tattoo event koji se održava u subotu, 25. svibnja.

walden-plants2

Biljke na popustu

Sve sobne i vanjske biljke ovaj tjedan su na 10% popusta, a neke određene možete potražiti i po 20%, 30% ili 40% manjim cijenama. Idealno za proljetno osvježenje vaših balkona ili dnevnog boravka. Od monstera, strelitzia, raznih sukulenata, kaktusa, malih i velikih primjeraka – u ovom preslatkom shopu sigurno ćete pronaći nešto za sebe ili za poklon dragoj osobi.

walden-plants1
walden-plants4

Tetoviraj biljku

Osim plant shoppinga u subotu su cure produžile radno vrijeme dućana jer im u goste dolazi tattoo majstorica Karolina Tepeš. Nakon prošlog uspješnog eventa ovog tipa, ove subote ponovno ćete si moći tetovirati motive biljaka zelenoj atmosferi. Tattoo umjetnica @softlyabducted je za vas pripremila biljne tattoo dizajne i tetovirat će vas na licu mjesta. Nove motive možete vidjet u highlightu “NAJAVE” na Instagram profilu Walden Plants.

walden-plants5
walden-plants6
walden-plants7

Event je “walk-in”, bez prethodne najave. Svoj termin za tetovažu možete osigurati od 12 h po principu “tko prvi – njegova tetovaža”, tako da organizatorice savjetuju da dođete na vrijeme i osigurate svoje mjesto! Event će trajati do 19 sati, a da sve ostane u ‘biljnoj’ tematici uz svaku tetovažu na poklon dobivate i po jedan pelcer. Vidimo se u Kačićevoj 7A.

walden-plants11
walden-plants10

Foto: Sanja Bistričić (fotografije prostora) i Karlo Krešimir Kaštelan (fotografije prošlog eventa)

Učitati još
Zatvori