Vraća se Nokia 3310

Vraća se Nokia 3310

nokia-3310-1

Prije 17 godina Nokia je lansirala svoj, sada već kultni model mobitela – 3310. Ova je Nokia postala simbol izdržljivosti, ali i nostalgije za vremenom prvih mobitela kojima je baterija trajala danima i iako nisu imali toliko funkcija kao pametni telefoni danas, imali su sve što nam je bilo potrebno. Plus, u slučaju Nokije 3310, imali su ‘zmijicu’, igru koja je obilježila brojna djetinjstva.

Zvijezda je bila rođena i brend je bio na vrhuncu, no kako je tehnologija polako odmicala korak po korak dalje, Nokia je debelo zaostajala.

nokia-3310-naslovna

Moguće novo izdanje Nokije 3310 već je postiglo takav hype u medijima da je ovo izgleda korak prema povratku imena pod svjetla reflektora. Pod uvjetom, naravno, da na Svjetskom mobilnom kongresu krajem veljače kompanija HMD Global, koja danas stoji iza Nokije, zaista predstavi nešto vrijedno pažnje. Nakon par godina glasina, čini se će reizdanje kultnog modela zaista postati službeno, no još nije poznato u kojem obliku i hoće li Nokia 3310 biti ključni proizvod na predstavljanju.

Foto: Creative Commons

Učitati još
Zatvori