Kako izgleda kada na razgovor sjednu Meryl Streep i Anna Wintour

Kako izgleda kada na razgovor sjednu
Meryl Streep i Anna Wintour

Vogue razgovor Meryl Streep Anna Wintour

Jučer se i službeno dogodio trenutak za koji vjerujemo da su ga mnogi već godinama iščekivali, a to je onaj da za isti stol sjednu moćna urednica američkog Voguea Anna Wintour i slavna holivudska glumica i Oskarovka Meryl Streep. Razlog je jednostavan: Meryl je 2006. godine odigurala glavnu ulogu Mirande Priestly u filmu Vrag nosi Pradu, koji je nastao prema istoimenoj noveli Lauren Weisberger i koji priča priču o utjecajnoj urednici renomiranog američkog glossy magazina, poznatoj i kao strah i trepet među svim suradnicima. Magazin koji je portretiran u noveli i filmu je, naravno, američki Vogue, a spomenuta urednica, naravno, Anna Wintour, koja je već desetljećima na glasu kao vrlo determinirana žena, nimalo spremna na kompromise kada je u pitanju posao.

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Meryl je u filmu savršeno uprizorila odnos urednice najmoćnijeg modnog magazina prema svojim asistentima, a naročito prema pripravnicama, pa nas je sve zanimalo o čemu bi pričala kada bi za isti stol sjela sa ženom koju je i utjelovila u Vrag nosi Pradu.

Njihov razgovor snimljen je povodom najnovije naslovnice američkog Voguea, one za prosinac, na kojoj se pojavljuje upravo Meryl Streep. Dvije žene u videu šaljivo aludiraju i na film koji ih je povezao, ali se dotiču i nekoliko ozbiljnijih tema koje trenutno vladaju Hollywoodom. Tu se pokazala prilika i za promociju novog filma poznate glumice, The Post, u kojem glumi uz bok Tomu Hanksu, a isti u svjetska kina stiže 22. studenog.

Vogue video o kojem svi pričaju:

Foto: Instagram, Vogue US, Youtube

Učitati još
Zatvori