Saznajte bez kojih jutarnjih rituala Ivana Mišerić ne može

Saznajte bez kojih jutarnjih rituala
Ivana Mišerić ne može

Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić jutarnji je tip osobe. Zbog prirode posla kojim se bavi, kao voditeljica popularnog radijskog jutarnjeg showa, svaki dan se diže ranom zorom. Kako bi preživjela cijeli dan koji za nju često traje i po 20 sati, drži se svojih jutarnjih rituala od kojih ne odustaje i koji joj pomažu da uvijek bude svježa i puna energije.

„Kako već godinama živim prema režimu koji je većini ljudi neobičan i dižem se oko 4 ili 5 ujutro, moj organizam se priviknuo na mali broj sati sna. Bez obzira što se dižem tako rano ujutro, ne spavam popodne i navečer sam često budna do ponoći. Kako bih izdržala tempo i bila fit cijeli dan, ne odustajem od svojih jutarnjih rituala.“

Tuširanje u hladnoj vodi je Ivanin recept za razbuđivanje. Nakon toga slijedi njega lica koja se sastoji od seruma za hidrataciju i kreme s obaveznim zaštitnim faktorom. 

„Ne izlazim iz kuće bez kreme za lice koja ima zaštitni faktor, svijetle sam puti i pazim na svoju kožu te se općenito ne izlažem jakom suncu. Nakon što sam se osvježila hladnom vodom, nahranila svoju kožu, brzinski našminkala i odjenula, kreće mojih dvadeset minuta mira prije užurbanog ritma koji me čeka na poslu.“

Ivana nam je otkrila da voli u jutro meditirati, sabrati misli i opustiti se prije početka radnih obaveza. To joj pomaže da bez stresa započne svoj dan. Također, kako je jutarnji tip, Ivana obožava doručak i uvijek se trudi da je zdrav i balansiran. 

„Meni je doručak najvažniji obrok u danu. Preferiram sezonske namirnice pa su mi trenutni hit rajčice, posebno volim volovsko srce u kombinaciji s feta sirom i svježim vlascem. Naravno, bez kave nema niti mog početka dana. Ali, isto tako svaki dan pijem i sok od 100 % ananasa. Osim što obožavam ananas, on je dobar za glasnice, a ja kako radim na radiju i puno pričam, moram čuvati svoje oruđe za rad. Općenito volim piti voćne sokove, no jako pazim na sastav proizvoda koje kupujem. Uvijek gledam da ima što više voća, izbjegavam konzervans u proizvodima i umjetne dodatke. Već dugo pijem Juicy sokove jer su rađeni od 100 % voća bez dodanog šećera.“

Stanić Beverages je među prvima na tržište lansirao Juicy 100% sokove koji sadrže 100 % voće, nemaju dodanih šećera, konzervansa, umjetnih aroma niti bojila. Zbog svojeg sastava, odlična su zamjena za svježe voće jer omogućuju unos dnevno potrebnih vitamina i minerala prema savjetima nutricionista. Juicy 100% sokovi dostupni su u okusima 100% naranča, 100% naranča MILD, 100% ananas, 100% jabuka, 100% multivitamin, 100% gusti, 100% jagoda, 100% višnja i 100% super bobice.

Tek je šest sati ujutro, ali Ivana je već obavila najvažnije rituale u danu i kreće na posao. Preostali dio dana ovisi o obavezama i razlikuje se od ponedjeljka do petka, no jutra su uvijek ista.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori