Sanjate li o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu stvaraju se liste čekanja
Sanjate li o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu stvaraju se liste čekanja

Sanjate li o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu stvaraju se liste čekanja

Što se nas tiče, granica ne postoji kada je u pitanju inspiracija za proljetno vjenčanje. Kalendarski, zima nam se polako primiče kraju, pa samim time jedva čekamo tople i deblje materijale zamijeniti nešto laganijima i lepršavijima. Sa sunčanijim danima, veselimo se što ćemo više vremena provoditi na otvorenom.

Proljeće je, uz ljeto, omiljeno godišnje doba i za vjenčanja. A, ima li išta bolje od toga da svoj poseban dan proslavite okruženi mirisima proljetnica i dok priroda ponovo vraća svoj poseban šarm? Jedno od prvih točaka koje želimo riješiti kada organiziramo svadbu svakako je odabir lokacije. Najčešće tražimo nešto posebno, a opet jednostavno – lokaciju koja će biti bajkovita i koja će savršeno odgovarati cijelom tom svečanom danu.

Savršena lokacija za proljetno vjenčanje

Na taj je dan sve dozvoljeno, ali ipak važno je da se odlučite za mjesto koje će odgovarati veličini i temi svadbe. Na prvi pogled može se činiti  da je odabir prostora jednostavan, ali nije lako pronaći ono što će se savršeno uklopiti u vaš stil. Međutim, važno je da ga rezervirate na vrijeme.

Upravo takvu jednu lokaciju pronašli smo i mi. Riječ je o bajkovitoj lokaciji idealnoj za proljetna vjenčanja. U čarobnoj Sesvetskoj šumi na adresi Brestovačka cesta 181, smjestio se event prostor Kluba Šumica. Na 17000 kvadrata šume smješten je zatvoreni prostor od 730 kvadrata i 190 kvadrata terase, koji su idealni za vaš poseban dan.

Ako tražite idealan prostor za vjenčanje koje će vaši gosti pamtiti do kraja života, Klub Šumica je lokacija iz snova koju ste tražili! Bilo da sanjate o vjenčanju na otvorenom ili ipak ‘igrate’ na sigurno, ovo je lokacija koja se može savršeno prilagoditi vašim potrebama.

Mjesto za vjenčanja za koje se stvaraju lista čekanja

Imanje Klub Šumica nudi veliki prostor za vjenčanja i poslovne događaje (evente) te prostor za manje privatne zabave. Ambijentalna rasvjeta postavljena po cijelom imanju učinit će i noćni boravak u Šumici romantičnim i nestvarnim. Na raspolaganju je parking za 130 vozila, a terase koje okružuju objekt možete koristiti za piće dobrodošlice ili okupljanje gostiju.

Dani otvorenih vrata

Imat ćete priliku probati fine i neobične delicije njihovih catering partnera te popiti poseban koktel koji je napravljen baš u čast Šumice kako bi nazdravili vama i vašem posebnom danu. Uživat ćete u glazbi najboljih DJ-a te glazbenih partnera koji će ugođaj učiniti još ugodnijim.

Da je uistinu riječ o magičnoj lokaciji, možete se uvjeriti već ovog mjeseca. Naime, Klub Šumica će ugostiti sve zainteresirane posjetitelje od 24 do 26. ožujka te vas provesti kroz posebnu šumsku čaroliju, koja će ovog proljeća izgledati kao nikada do sad. Osim toga, ovaj se prostor sastoji od nekoliko cjelina ovisno o stilu i potrebama zabave i pri posjetu svakako možete razgledati svaku od njih. Prostor je vrlo elegantno uređen i minimalističkog je stila, baš kako bi svatko ovdje mogao stvoriti event po svojoj mjeri i svom ukusu.

Slobodno i bez najave dođite bilo koji dan od 10 do 20h te se upoznajte s najnovijim trendovima i stilovima u svijetu uređenja. Potvrdite ono što vam se sviđa ili pronađite nešto novo samo za vas.

Popust na rezervaciju termina

Stoga oslobodite vikend i isplanirajte svoje vjenčanje na vrijeme. Predstavljanje partnera bit će u velikom prostoru koji se zove DVORANA i ima kapacitet od 200 sjedećih mjesta. Osim toga, tu su i popratni prostori s garderobom, prostorom za mališane, prostorom za mladenku, prostorom za popratni tim ljudi (fotografi, glazbenici…), velik šank te terase kroz šumu na etažama. Upravo na šumskim terasama bit će postavljene instalacije i koncept vjenčanja na otvorenom.

No planirate li nešto manju svadbu, svakako pogledajte prostore SJENICA i GALERIJA koji su idealni za manje zabave, ali s puno karaktera. Cijeli tim Šumice i partnera bit će vam na raspolaganju za pitanja, nedoumice i sve savjete koji će vam biti potrebni.

Za sve posjetitelje na Danima otvorenih vrata osiguran je ekskluzivni popust na rezervacije termina.

Foto: Klub Šumica

Učitati još
Zatvori