Vjenčanje na moderan način – Korana Marović udala se u pravoj clubbing atmosferi
Vjenčanje na moderan način – Korana Marović udala se u pravoj clubbing atmosferi

Vjenčanje na moderan način – Korana Marović udala se u pravoj clubbing atmosferi

Jesen nam je pokucala na vrata, a sa sobom se donijela nove početke i predivne trenutke za stvaranje uspomena. Jedna od vječnih uspomena upravo je dan vjenčanja, a ovog vikenda jedna od naših najpoznatijih beauty influencerica Korana Marović ovjekovječila je svoju ljubav i to na ne tako tradicionalan način. Možemo se složiti kako je trend tradicionalnih vjenčanja gotovo pa stvar prošlosti. Kako se mijenjaju naše životne navike mijenja se i način na koji živimo svoje živote. Točnije, bitnije nam je da na našem posebnom danu budu prisutni svi naši dragi ljudi uz koje ćemo proslaviti ljubav. Upravo zbog toga, moderan zaokret u svijetu vjenčanja daje nam pravi dašak svježine.

Moderno vjenčanje u duhu clubbing atmosfere

Za moderno vjenčanje odlučila se i Korana, a ona i njezin muž Boris u bračnu luku uplovili su uz pravu party atmosferu. Točnije, glavna premisa vjenčanja bila je da se svi zabave, odnosno sve je zamišljeno kao jedan veliki tulum. Tulum se održao na destinaciji u kojoj se isprepliću glazba, umjetnosti, i gastronomija – Peti Kupe. Kako nam je Korana rekla, Peti Kupe je “novo mjesto u gradu, fantastično izgleda, praktički je u centru grada što pridonosi urbanosti eventa, ima pravi klupski štih i odlično ozvučenje, a uz to ima alternativnu vibru.” Atmosfera kluba bila je prožeta cijelim vjenčanjem, odnosno utjelovila je sve želje i očekivanja Korane i Borisa.

Veliki rap tulum s bližnjim ljudima, super DJ-em i miksom dalmatinske i francuske hrane zaista zvuči odlično, pogotovo kada u taj miks dodate cjelonoćno plesanje i minglanje.

 Objeručke su prihvatili naše lude ideje i na kraju se s nama veselili za naš “ultimativni” party! Jako mi je drago da smo ujedno bili i njihovo prvo službeno vjenčanje. 

Statement piece svakog vjenčanja je haljina – ili dvije

Svi znamo kako je vjenčanica jedan od najbitnijih elementa vjenčanja, a možda je i najteži dio je odlučiti se u kojem stilu ćete krenuti. Stoga, možda je i najbolja opcija odlučiti se za dvije vjenčanice. Upravo to je i Korana napravila, u suradnji s domaćim brendom Alduk, kreirala je dvije sasvim različite vjenčanice. Službena vjenčanica duga je i nakićena, a druga je haljina kratka i minimalistička.

Znala sam da želim vjenčanicu koja više nalikuje na večernju haljinu, da je seksi, ali s mjerom, a oduvijek su me privlačile siluete staroholivudskih noćnih haljina i ogrtača.

Setting kao najposebniji detalj vjenčanja

Osim vjenčanice, dobre glazbe i još bolje hrane, aranžman i setting se ističe kao zadnji i najposebniji detalj vjenčanja. “U ovom izrazito klupskom settingu htjeli smo unijeti dašak romantike izborom ružičastog, bijelog i bordo cvijeća uz sitne vazice i svijeće kako je moj muž zapravo Francuz pa smo se lagano igrali i na taj klišej” kaže nam Korana. Za cijeli setting bio je zadužen Cvit Happens. “Ekipa iz Cvit Happens je naprosto idealan izbor jer su se svojim stilom savršeno uklopili u ono što smo zamišljali – opušteno, lijepo, puno sitnih, raštrkanih elemenata bez previše tipičnog svadbenog cvijeća i sve nekako usitno na dugim spojenim stolovima” ističe Korana.

Osim Cvit Happens, Korana je blisko surađivala i sa svojom prijateljicom Ivom Šojat, organizatoricom vjenčanja koja stoji iza brenda Evanity.hr, a divne fotografije potpisuje Karmen Oblak.

Učitati još
Zatvori