Violeta ima nove omekšivače koje morate isprobati
Violeta ima nove omekšivače koje morate isprobati

Violeta ima nove omekšivače
koje morate isprobati

Odjeća je bitan dio našeg svakodnevnog života i svaka žena želi da njena odjeća što je dulje moguće ostane nova i svježa. Dok perilice rublja i deterdženti igraju važnu ulogu u čišćenju odjeće, postoji još jedan proizvod koji može pomoći u očuvanju izgleda i dojma ženske odjeće – omekšivači rublja.

Omekšivači su vrsta regeneratora za rublje koji se dodaju u perilicu tijekom ciklusa ispiranja. Nedavno lansirani Violeta Ultra Intense omekšivači su najbolji omekšivači koje je Violeta do sada lansirala. Omekšivači Violeta sami su vrlo popularni u Omekšivačima s više od 20% tržišnog udjela. Formulirani su tako da pomažu u smanjenju statičkog prianjanja, omekšavaju tkaninu i ostavljaju ugodan miris na odjeći. Postoje mnoge prednosti korištenja Violeta Ultra Intense omekšivača na ženskoj odjeći, a neke od njih su navedene u nastavku.

Violeta omekšivači, gold i lux

Ugodan miris

Omekšivači mogu pomoći da se ženskoj odjeći doda ugodan miris, čineći je da miriše svježe i čisto dulje vrijeme. Violeta Ultra Intense omekšivači dolaze u dva vrlo elegantna, senzualna i sofisticirana mirisa koji su razvijeni u suradnji s vrhunskim proizvođačima parfema iz Francuske.

  • Violeta Ultra Intense Gold je senzualan i romantičan miris inspiriran Parizom. Zbog svoje inspiracije gradom Parizom, sadrži intenzivan osjećaj ovog grada ljubavi. Njegova prozračna formula ulazi duboko u tkaninu, ostavljajući je mekom poput svile. Ovaj ženstveni i cvjetni parfem vaš je osobni buket cvijeća koji zavodi osjetila i osvaja svojom raskoši.
  • Violeta Ultra Intense Lux sadrži pravu dozu odvažnosti koji su posebno kreirani za tajanstvene i senzualne žene. Orijentalne note biraju one žene koje svojom pojavom plijene pažnju, a mala doza flerta njihovo je tajno oružje koje nikad ne škodi. Savršen je miris za neformalna događanja i okupljanja.

Mekoća i udobnost

Omekšivači Violeta Ultra Intense pomažu da odjeća bude mekša i udobnija za nošenje. Ovo je osobito važno za žensku odjeću, koja je često izrađena od osjetljivih tkanina koje mogu postati krute ili ogrebane nakon pranja. Omekšivači tkanine djeluju tako da vlakna tkanine oblažu slojem regeneratora koji pomažu uglađivanju bilo kakve hrapavosti ili krutosti, što rezultira odjećom koja je mekša i luksuznija na koži.

Smanjeno statičko prianjanje

Statičko prianjanje može biti pravi problem za žensku odjeću, osobito u hladnijim mjesecima kada je zrak suh. Omekšivači pomažu u smanjenju statičkog prianjanja neutralizirajući električni naboj koji se nakuplja u vlaknima tkanine tijekom procesa pranja. To čini odjeću lakšom za rukovanje i nošenje, a također pomaže u sprječavanju nakupljanja statičkog elektriciteta koji s vremenom može oštetiti osjetljive tkanine. Ovo također pomaže u lakšem glačanju odjeće.

 

Violeta omekšivači, lux

Duži vijek trajanja

Pomažući u smanjenju habanja odjeće, omekšivači također mogu pomoći u produljenju vijeka trajanja ženske odjeće. Osjetljive tkanine poput svile, vune i kašmira mogu biti posebno osjetljive na oštećenja tijekom pranja, a omekšivači mogu pomoći da se to oštećenje svede na najmanju moguću mjeru čineći vlakna savitljivijima i manje sklonima lomljenju. To može pomoći ženama da više nose svoje omiljene odjevne predmete i također uštede novac na troškovima zamjene robe tijekom vremena.

Poboljšan izgled

Konačno, Violeta Ultra Intense omekšivači također mogu pomoći u poboljšanju izgleda ženske odjeće vraćajući prirodni sjaj i sjaj tkanine. Ovo je osobito važno za tamne boje poput crne i tamnoplave, koje s vremenom mogu postati dosadne i izblijedjeti zbog opetovanog pranja. Omekšivači mogu pomoći vratiti duboku, bogatu boju ovih tkanina, dajući im obnovljenu živost i sjaj koji mogu pomoći da se žene osjećaju samopouzdanije i privlačnije.

Violeta omekšivači, gold

Na kraju krajeva, Violeta Ultra Intense omekšivači nude niz prednosti za žensku odjeću, od povećane mekoće i udobnosti do poboljšanog izgleda i ugodnog mirisa. Pomažući u smanjenju habanja odjeće i produžujući njezin životni vijek, omekšivači također mogu pomoći ženama da s vremenom uštede novac na troškovima zamjene. Ako želite da vaša odjeća izgleda najbolje i da se dobro osjećate dok ju nosite, svakako vrijedi razmisliti o dodavanju omekšivača u svoju rutinu pranja rublja.

Sve informacije možete pronaći na njihovoj web-stranici, Facebooku i Instagram profilu.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori