Blagdanska kolekcija već je stigla u robnu kuću IKEA

Blagdanska kolekcija već je
stigla u robnu kuću IKEA

ikea-bozic-16

Prvo su nas iznenadili objavljivanjem kampanje za božićnu kolekciju koja je postala dostupna javnosti u srpnju, a one najzagriženije koji su već počeli odbrojavati do blagdana razveselit će vijest da Vinter 2017 već mogu naći u Zagrebu.

IKEA Vinter 2017

VINTER 2017

Ovogodišnju blagdansku sezonu obilježit će skandinavski minimalizam, možda i u svojem najpročišćenijem obliku za razliku od prošle sezone. Boje i linije posve su jednostavne, što znači da će se uklopiti u svačiji stil čak i ako niste spremni u potpunosti se odreći šarenih ukrasa. Naizgled obične bijela, siva i bež, isprepliću se s crvenim detaljima, ali i različitim teksturama. Krzneni tepih, pletena jastučnica, vunena deka i rebrasti tanjur, sve se zajedno spaja u savršeni mood.

IKEA Vinter 2017

I dok se čekaju baš svi komadi iz kolekcije, u svoju online košaricu već možete pospremiti favorite. Od posuđa, tekstila kao što su kuhinjske krpe i podlošci, preko tepiha i jastučnica, pa sve do ukrasa za bor i ugođajne rasvjete – Vinter 2017 već će nas tradicionalno uveseliti i blagdane učiniti ljepšima.

U galeriji u nastavku prelistajte nekoliko naših favorita, a ostatak nađite na ikea.hr.

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori