Danas je svjetski dan bicikla – je li vaš izbor vintage, gradski ili sportski?

Danas je svjetski dan bicikla – je li vaš izbor vintage, gradski ili sportski?

Danas se obilježava svjetski dan bicikla – najomiljenijeg prijevoznog sredstva brojnih generacija.

Jedan od najboljih načina za tjelovježbu oduvijek je vožnja biciklom. Poprilično jeftin, dostupan i ekološki prihvatljiv, u toplim mjesecima bicikl je mnogima nezamjenjivo prijevozno sredstvo. Zbog trenutne situacije mnogo se ljudi u proteklih nekoliko mjeseci odlučilo za vožnju biciklom upravo zbog smanjene mobilnosti (reducirani javni prijevoz). Vintage, gradski ili sportski bicikl – izaberite onaj koji najbolje odražava vašu osobnost.

Bicikl – omiljeno prijevozno sredstvo

Idealno je vrijeme da obrišete prašinu s vašeg bicikla u podrumu. Odvedite ga na servis u lokalnu radionu ili ako ste vješti zamijenite sami dijelove koji su dotrajali. Ženski gradski bicikli idealni su ako neko vrijeme niste vozili ili vas je još uvijek malo strah i želite maksimalnu moguću stabilnost.

Sportski bicikl za sportske tipove

Za one koji vole praktičnost i udobnost, a vožnja bicikla predstavlja im nešto više od samo prelaska od točke A do točke B, idealan je sportski bicikl. Uložite u dobar bicikl i aktivni izleti u prirodu udaljeni nekoliko desetaka kilometara više neće biti ni najmanji problem. U zadnje vrijeme jako su popularni i električni bicikli. Za njih ćete morati izdvojiti nešto više novaca ali dugoročno su isplativi. Preklopni, mali, veliki – birajte između različitih modela koji se nude na tržištu.

https://www.instagram.com/p/CA5avtTBeaw/

Vintage je in

U zadnje vrijeme jako je popularan retro đir pa se sve više na ulicama mogu vidjeti retro komadi. Vintage bicikl osim što je koristan kao prijevozno sredstvo fantastičan je dodatak vašem stilu. Možete birati između klasičnih, specijalki, minimalističkih ili onih s velikim košaricama u koje možete staviti svježe cvijeće.

https://www.instagram.com/p/ByS6ZaggH4H/

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori