Vila s najljepšim zalaskom sunca

Vila s najljepšim zalaskom sunca

sunset vila 1

Idilično, malo dalmatinsko mjesto Bilice smješteno je pored Prukljanskog jezera, svega nekoliko kolimetera od renesansnog grada Šibenika. U samom mjestu Bilice nalaze se trgovine i par restorana, no za potpuni gastronomski doživljaj Šibenik je nadohvat ruke. Bez obzira što je Villa Sunset na par kilometera od grada, točno ta karakteristika donosi ono po čemu je i poznata – mir, tišina i spektakularan zalazak sunca.

Idealna lokacija

Sama lokacija vile je idealna, ako poželite na izlet – nacionalni park Krka je u blizini, pitoreskni grad Skradin, već spomenuti Šibenik – samo trebate se odlučiti koja destinacija će biti prva, nakon toga gdje vas cesta odnese. Vila je u blizini mora, odlazak na plažu je svakodnevno moguć. No, ako niste raspoloženi za ljude, gužvu, turiste slobodno ostanite ‘kod kuće’ i uživajte u bazenu i tišini Sunset Ville.

sunset vila 2

sunset vila 3

Villa Sunset

Sami objekt je uređen u kombinaciji mediteranskog i modernog stila s rustikalnim dekorativnim dodacima. Tako uređen zadovoljit će parove s prijateljima, romantični bijeg, no i obitelji s malom djecom. Za ove potonje, bitno je napomenuti da se uz vilu, u lijepo uređenom dvorištu, nalazi i dječje igralište kako bi i djeca neometano uživala u svom odmoru.

sunset vila 4

sunset vila 5

Za sve upite o odsjedanju, posjetite villa-sunsetlady.com, a novosti možete pratiti putem društvenih mreža. Za potpuni dojam donosimo pregršt slika unutrašnjosti i bazena s okolišem, vjerujemo da ćete uskoro početi planirati svoj godišnji domor.

sunset vila 6

sunset vila 7

sunset vila 8

sunset vila 9

sunset vila 10

sunset vila 11

sunset vila 12

sunset vila 13

sunset vila 14

sunset vila 15

sunset vila 16

sunset vila 17

sunset vila 18

sunset vila 19

sunset vila 20

sunset vila 21

sunset vila 22

sunset vila 23

sunset vila 24

sunset vila 25

sunset vila 26

sunset vila 27

sunset vila 28

sunset vila 29

sunset vila 30

sunset vila 31

sunset vila 32

sunset vila 33

sunset vila 34

Foto: villa-sunsetlady.com

Učitati još
Zatvori