Napravite najbolje od druženja s dragim ljudima koje niste dugo vidjeli

Napravite najbolje od druženja s dragim
ljudima koje niste dugo vidjeli

Godina iza nas ostavila je traga na svima. Sada već više od 365 dana pandemijskih uvjeta ograničilo je ono što nam najviše treba – kontakt s bliskim ljudima, prijateljima i obitelji. I dok apsolutno poštujemo sve propisane mjere, ne možemo poreći da nam nedostaju kućni tulumi, brunchevi s frendicama, duge vikend kave bez obaveza…

Kava i kolači podignuti na novu razinu

Potaknute sličnim tokom misli, dvije su prijateljice, domaće blogerice, nakon duže razdvojenosti odlučile od svojeg druženja napraviti pravu gozbu i uživati svim čulima. Irena Fučkar koju prepoznajete s bloga @ourlovelystories i Lidija Tomas Matijević koja stoji iza imena @lilihalodecoration jedno su vikend poslijepodne iskoristile za kavu i kolače, ali u svom stilu, podignuto na jednu novu vizualnu razinu.

Vikend druženje za pamćenje

Lidijin posjet Ireninom budućem domu trebao se odviti u vrtu, sa stolom okruženim zelenilom, no nevrijeme koje ih je zateklo natjeralo ih je da promijene planove i unesu stol u kuću koja se tek gradi. “I na kraju je bilo prelijepo. I završilo je šampanjcem.” komentirala je sa smijehom Lidija.

Na romantično postavljenom stolu u Ireninom rohbau prostoru, kao prava suprotnost hladnom betonu našlo se voće, fina torta, divne ranunkule Borisa Tičinovića i već spomenuti šampanjac za topliju atmosferu.

A poruka druženja? Inspirirajte se ovim fotografijama da maksimalno iskoristite prilike za provedeno vrijeme sa svojim dragim ljudima, napravite od toga lijepu priču i ponesite doma najljepše uspomene.

Foto: Lidija Tomas Matijević

Učitati još
Zatvori