Stigao je video s Journal Partyja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravnog partyja
Stigao je video s Journal Partyja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravnog partyja

Stigao je video s Journal Partyja u Rovinju – doživite atmosferu nezaboravnog partyja

Jedna od najljepših rovinjskih lokacija, plato ispred crkve sv. Eufemije, na jednu večer postao je hedonistička oazu u kojoj su uživali brojni posjetitelji, klijenti i suradnici Journala. Ovaj party bio je poseban i po tome što smo proslavili i službeno lansiranje svog novog portala Journal Srbija. Iz svog beogradskog ureda Journal.rs prati i kreira trendove i stvara sadržaj koji čitatelje opušta i zabavlja, ali im i služi kao inspiracija.

Journal Party Rovinj 2022

Retro ‘štih’ na prekrasnoj baroknoj lokaciji

Tako je se u duhu novih početaka, ovu večer još posebnijom učinio bajkovit ambijent i dobra atmosfera uz krilaticu #allaboutchange. Svi gosti su imali pogled na more i čaroban zalazak sunca. Zbog venecijanskog baroknog izgled crkve i platoa na kojem je bio party, i uređenje je bilo retro, osmišljeno posebno kao oda ljetu s kojim smo se oprostili.

Journal_Party_Rovinj

Nastup Sergeja Ćetkovića kojim nas je oduševio

Iznenađenje večeri je bio glazbeni nastup crnogorske zvijezde Sergeja Ćetkovića koji je priredio nastup za pamćenje. “Pogledi u tami”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pusti probleme”, “Kofer”, “Ljubav” samo su neke od pjesama koje su podigle atmosferu. Sergej je i sišao s bine i zapjevao i zaplesao s uzvanicima i to je definitivno dio večeri koji se dugo neće zaboraviti.

Sergej Ćetković Journal 2022

Naš Journal Rovinj Party sad je dobio i službeni video. Pogledajte djelić divne atmosfere koja će se još dugo pamtiti:  

Najbolje delicije u srcu Istre

Tijekom Journal Partyja u Rovinju uživalo se i u pravim istarskim specijalitetima, od pršuta, istarskog ombolo, kobasica s ružmarinom, kobasica s tartufima te istarske pancete, a tu su bili i vrhunski sirevi, ali i Vege Corner kako bismo zadovoljili sve ukuse. Nismo zaboravili ni na kekse i sladolede koji su zasladili kraj večeri. Odlična hrana bila je popraćena i odličnim pićima, a svi su se mogli osvježiti na više lokacija na kojima ih je čekao veliki izbor osvježavajućih pića.

Journal Party Rovinj  2022

Vrhunska atmosfera, brojna poznata lica, i naravno, gastro delicije i osvježavajuća pića, samo su neki od razloga zašto je ovo još jedan u nizu Journal partyja koji će se pamtiti.

Tko je sve došao na ekskluzivni Journal Party u Rovinju pogledajte OVDJE.

Sergej Ćetković na Journal Partyju napravio je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Kako je izgledalo uređenje, saznajte OVDJE.

U kojim gastro delicijama i osvježavajućim pićima smo uživali, možete vidjeti OVDJE.

Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal partyja u Rovinju:JanaPPD GlobalDS AutomobilesEucerinAuraBeljeKrašLedo i Heineken te hvala prijateljima Pršutana JelenićHistrisLatus, Myrkl i Zvona catering.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Učitati još
Zatvori