Šarm talijanske rivijere u dubrovačkom lounge baru

Šarm talijanske rivijere u
dubrovačkom lounge baru

victoria-lounge-bar-3

Iako je Dubrovnik jedna od top lokacija na Jadranu za izgradnju novih hotela, njegovi stari šarmantni dragulji i dalje su omiljeni. Povijesni duh kakav oni nose itekako vrijedi doživjeti jednom u životu.

victoria-lounge-bar-4

Villa Orsula

Jedan od takvih hotela je i Villa Orsula, izgrađena davne 1939. godine, a danas dio grupacije Adriatic Luxury Hotels. Elegancija s kojom ova kamena vila ugošćuje svoje posjetitelje podsjeća na glamur Azurne obale ili talijanske rivijere. Nalazi se par minuta od privatne plaže s ležaljkama i suncobranima, a u neposrednoj je blizini centra Dubrovnika.

victoria-lounge-bar-2

Ova vila s 11 soba i dva apartmana ima 5 zvjezdica i sve što gostu može zatrebati, no posebno se ističe lounge bar i restoran Victoria. S njegove kaskadne terase pruža se jedinstven pogled na Jadransko more, otok Lokrum i Stari grad. I sve to u dubokom hladu vinove loze i kamenih lukova.

victoria-lounge-bar-5

Nakon gledanja zalaska sunca u vrtu, ispijajući koktele i slušajući jazz soundtrack, gosti se mogu uputiti nekoliko stepenica dalje u restoran. Peruanska kuhinja pomiješana s mediteranskim utjecajima ovdje posebno dolazi do izražaja pod palicom mladog chefa Roberta Chaveza.

victoria-lounge-bar-1

Više o Villi Orsula i restoranu & lounge baru Victoria doznajte na linku.

Foto: Villa Orsula

Učitati još
Zatvori