Journal adventski kalendar: Vichy poklon paket
Journal adventski kalendar: Vichy poklon paket

Journal adventski kalendar:
Vichy poklon paket

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Vichy

Vichy vas ovog adventa na Journalu daruje sjajnim poklon paketom koji je pun bestseller proizvoda brenda. Možemo reći kako je ovaj paket pun proizvoda koji će se sjajno uklopiti u vašu skincare rutinu. Što se sve nalazi u poklon kutiji saznajte u nastavku!

Ovaj serum nadoknađuje 100 % dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa. Vichy inovativni anti-ageing serum djeluje na sve bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju. Svakodnevna korekcija s pomoću prave doze koncentrirane formule za vidljive rezultate koji s kontinuiranom upotrebom postaju sve bolji. Ovaj serum pogodan je za sve tipove kože. Također je, hipoalergen, dermatološki testiran, oftalmološki testiran, bez parafina i bez alkohola.

LIFTACTIV B3 DARK SPOTS SERUM djeluje na različite slojeve kože tako što sprečava nastanak hiperpigmentacijskih mrlja u bazalnom sloju epidermisa i istovremeno odstranjuje vidljive hiperpigmentacijske mrlje na površini kože. Također smanjuje vidljivost bora, a ten izgleda ujednačeno i blistavo. Pogodan je za sve tipove i fototipove kože.

Inovativna sinergija koja spaja 15 % čistog vitamina C, vitamin E, polifenole bora i čistu hijaluronsku kiselinu u serum radi pojačavanja djelovanja antioksidativnih zaštitnih mehanizama kože. Snažan antioksidativni tretman ciljano djeluje na oksidacijski stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled kože. Liftactiv Supreme Vitamin C serum stvara vidljivo sjajniji i zaglađeniji ten, poboljšava teksturu kože i smanjuje tanke linije.

Liftactiv Collagen Specialist dnevna njega s novom poboljšanom formulom sada sadrži 3x više prokolagenih peptida za 3x veću razinu kolagena u koži. Ova njega se preporučuje ženama koje traže značajan anti-ageing učinak za ispravljanje svih znakova gubitka razine kolagena u koži.

Journal x Vichy adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Vichy poklon paketom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @vichylaboratoires Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 3. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

@92_lea Čestitamo na osvojenom poklonu! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori