Verka prostirke poželjet ćete nositi svuda sa sobom čak i nakon godišnjeg

Verka prostirke poželjet ćete nositi svuda
sa sobom čak i nakon godišnjeg

Znate onu, “želim da mi jedina briga bude hoće li mi more smočiti ručnik”, odnosno ležaljku, odnosno prostirku. Na godišnjem odmoru smo posebno vezani za svoj mali komad tkanine koji nas prati na putovanju i na kojemu tako udobno spavamo čak i usred dana. Stoga nije nevažno kakva će biti naša prostirka s kojom ćemo proživjeti najljepše trenutke u godini. Ipak je godišnji odmor ono posebno vrijeme koje se čeka cijele godine i planira se mjesecima. A ono što ostaje, sve te priče, slike i emocije, to je posebnost koja nam obogaćuje život detaljima.

Verka prostirke u obliku školjke i lista

Stoga su dvije kreativne i vješte majka i kćer kreirale toliko posebnu prostirku Verku koju ćete poželjeti nositi na svako svoje putovanje, ali i na kratki predah, a ponekad ćete doći u napast čak i da je izvučete i legnete na nju ispred televizora. Jer nije riječ o bilo kakvim prostirkama već o prostirkama u obliku školjke i lista filodendrona. Pa kako im onda odoljeti?

Iza ovog zanimljivog brenda stoje Veronika i Ela Filipec koje su svoju strast prema lijepome i stvaranju pretvorile u sjajan proizvod. Naime, njihove su prostirke izrađene od potpuno prirodnih materijala, odnosno izvana su lanene, a u svojoj unutrašnjosti kriju antialergijsko silikonsko punjenje.

Verka prostirke su ugodne i udobne, a idealne su i za djecu i za odrasle jer dolaze u dvije veličine. Zelena, plava i nježno ružičasta boja njihovo je prepoznatljivo ruho, a mogu biti i dvojbojne u kombinaciji tih boja. Idealne su i za poklone jer možete naručiti personalizirana izdanja s izvezenim porukama ili imenom. Upakirane su u posebne vreće pa ćete ih lako nositi svuda sa sobom. A po njima ćete se uživati izležavati ili samo sjediti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori