Londonski studio izrađuje divne veganske ogrlice za mace i pse

Londonski studio izrađuje divne
veganske ogrlice za mace i pse

@nogginsandbinkles

Cool modnih dodataka i popratnog asesoara za kućne ljubimce ne možemo se zasititi. Baš kao što i sami ujutro volimo slagati kombinaciju za taj dan, tako i šetnje s mezimcima pokušavamo podići na višu razinu – modnim usklađivanjem. Osim boja, dizajna i uzoraka pažnju obraćamo i na one brendove čija politika je usmjerena na društveno odgovorno poslovanje. Briga o okolišu, drugim životinjama i ljudskoj snazi ipak bi trebali biti iznad svega, a londonski studio Noggins & Binkles svoj je koncept zamislio upravo tako. Veganske ogrlice namijenjene psima i macama svih veličina izgledaju jako cool. Još je zanimljivija inspiracija za ime i uopće pokretanje projekta koje ne bi bilo moguće bez dvije mace, spašene iz azila na Sejšelima i Mauricijusu. Priča vas čeka u nastavku.

Veganske ogrlice Noggins & Binkles

@nogginsandbinkles

Dvije mace, Mr. Noggins (za koju se kasnije uspostavilo da je ženka) sa Sejšela i Mr. Binkles s Mauricijusa spasila je njihova sadašnja vlasnica Rose. S obzirom na to da je više od sedam godina živjela u predjelu Indijskog oceana, ljubav prema macama često ju je odvodila u azile na volontiranje. Kao strastvena veganica oduvijek je maštala o pokretanju brenda koji će svoje poslovanje temeljiti upravo na veganskim načelima. Dakle, materijali od kojih su ogrlice izrađene sasvim su prirodni i bez kemikalija koje nažalost u svrhu proizvodnje, velike tvrtke često testiraju na životinjama.

@nogginsandbinkles

Iako u početku nije bila sigurna hoće li brend biti namijenjen ljudima ili životinjama, prva kolekcija bila je namijenjena psima i macama. Veganske ogrlice rasprodale su se u trenu i tako se ponuda proširila na još neke sitnice za ljubimce i njihove ljude. Nakon preseljenja u London dugoželjeni san o osnivanju vlastitog studija napokon se realizirao. Divne komade ponosno krasi etiketa i veganski certifikat kojeg dodjeljuje PET-a. Posebno su šarmantni medaljoni za ogrlice u raznim oblicima koje možete personalizirati i ugravirati.

Učitati još
Zatvori