Slatka valentinovska priča u zagrebačkom Finjaku

valentinovo-finjak-1

Valentinovo, praznik koji je poznat u svijetu pod izlikom da taj dan volimo više i darujemo ljepše… No mi uvijek potičemo da se volite svaki dan najjače što možete i da darivanje ne mora uvijek biti fizički poklon već samo lijepa ideja, iznenađenje ili misao s kojima ćete ozariti lica voljenih. Ma Valentinovo može biti i samo pusa prije spavanja.

valentinovo-finjak-11

Valentinovo pod kreativnom palicom studija Eventastic

Caffe bar Finjak ugostio nas je u svom novom prostoru koji očarava na prvu i definitivno daje savršenu kulisu za lijepo druženje.

Kreativno vodstvo preuzele su Dražana i Iva iz studija Eventastic. Velika srca u drvenim okvirima od starih gredica, na sitnoj metalnoj žici učinile su prostor Finjaka još zanimljivijim. Stotine komadića čipke, tila, papira i tkanine isplelo se u žicu i učinilo kulisu prostora neodoljivom. Vrijedne ruke Miljana Miljkovića iz brenda Daska&Letva napravile su okvire i pomogle da srca nađu idealno mjesto kako bi bile dio pozadine svake vaše slike.

valentinovo-finjak-118

Njegovi zaljubljeni parovi krasili su i druge kutke snimanja, a pogotovo kad su ušli u kadar na novoj klupici ljubilici ispred Finjaka. Okovani snijegom i ružama koje tek pupaju, par se pokazao u punom svjetlu. Želite li pokloniti nekome tako posebne personalizirane figure, potražite Miljana.

valentinovo-finjak-2

A kad posjetite Finjak i fotografirate se na čarobnoj klupi, imate priliku osvojiti super poklon. Više informacija o tome što vas čeka potražite na njihovom Facebooku. Ne zaboravite hashtag #happyday.

Ideja za valentinovski spoj

Želimo da ovog Valentinova poklonite svoju kreativnost i domišljatost, inspirirajte se našim stolom i uživajte s dragim i voljenim ljudima.

valentinovo-finjak-14

valentinovo-finjak-19

valentinovo-finjak-12

Mi smo iscrtali papir koji je poslužio umjesto stolnjaka, napravili ukrase za salvete koje smo smotali u mašnu, napravili finu vruću čokoladu, ali i posebno ukrasili čaše imenima zaljubljenog para. Dodajte malo cvijeća i svijeća i atmosfera je već tu. Na tržnicama već sada možete kupiti prve ovogodišnje proljetne cvjetove tako da ukrasite svoj stol zumbulima, tulipanima, ranunkulama… Priroda se budi i ima za svakoga po nešto.

valentinovo-finjak-10

valentinovo-finjak-13

Slatki stol je bio uistinu sladak, slastice i bomboni u oblicima srca i bojama zaljubljenih. Rafaelo kuglice i medena srca servirana na Amorovim strelicama… Osladili smo se posebnim kolačima iz slastičarnice Meet Mia, a da bi je bolje upoznali i saznali gdje se i vi možete osladiti potražite je na Facebooku.

valentinovo-finjak-20

valentinovo-finjak-17

valentinovo-finjak-15

valentinovo-finjak-16

Kreativni pokloni koje može izraditi svatko

Kako bi vam pomogli da poklonite nešto prihvatljivo, korisno, slatko, ali ipak da pokažete svoju kreativnost vodimo vas kroz nekoliko ideja.

valentinovo-finjak-7

1. Ljubavni križić-kružić (tic tac toe) – kupite kutijicu Tic Tac bombona u boji, nacrtajte na komad papira mrežu za igranje i slatku poruku te tako provedite večer, uz igru i strasne poljupce s okusom mente i borovnice.

valentinovo-finjak-8

2. Napišite voljenoj osobi pismo… ili poruku. To je poklon koji se najviše cijeni. Sami izradite i ukrasite papir na kojem ćete pisati ili ih potražite u knjižarama. Sami napišite par redaka što osjećate prema voljenoj osobi, prisjetite se nekih dragih trenutaka ili jednostavno napišite neke vaše želje i sanjarenja za budućnost. Ako ipak vam ne ide pisanje inspirirajte se pismima slavnih muškaraca i žena koje možete pronaći u knjigama, filmovima, internetu…

valentinovo-finjak-9

3. Kupite čokoladu i uklonite originalni omot. Sami osmislite omot koji ćete isprintati i izrezati te obući čokoladu u njega. Ako vam je to komplicirano na mjeru po originalnom omotu izrežite iz ukrasnog papira novi omot te jednostavno na njemu napišite slatku poruku.

valentinovo-finjak-6

valentinovo-finjak-4

valentinovo-finjak-3

Foto: Sanja Jagatić

0