Uskoro počinje Božićna bajka u Zagrebu

Uskoro počinje Božićna bajka u Zagrebu

Božićna priča 16

Božićna bajka u srcu Zagreba

I ove godine ponovno se događa Božićna bajka u Zagrebu tako da će 2. prosinca agrebački Advent uveličat i veliko otvorenje mnogima omiljenog programa na kojem nas i ove godine očekuje prvi snijeg te bogati glazbeni program i gastronomska ponuda, na čarobnoj lokaciji glavnog zagrebačkog trga.

U sklopu ove bajkovite lokacije među borovima krije se nekoliko kućica s posebnom gastronomskom ponudom, a božićnim hitovima i jazz, funk, rock i pop standardima zabavljat će nas ove godine Swingersi, Kiki Beluhan & Xmas Supalovers, Alen Đuras, Antonela Đinić, Matija Cvek, finalisti popularnog The Voice-a, Joe Pandur & Jedi of Retro Xmas Edition, Jingle Brass Band, Ajngemahtec trio, Trio Decoro, Scifidelity Orchestra te najbolji zagrebački klupski DJ-i.

Pravo zadovoljstvo bit će posjetiti i Kronplatz Pre – Après Ski kućicu koja će uz ponudu toplih Bombardiña i Aperol Spritza te šarf gulaša od divljači ili kobasica oduševiti posjetitelje, koji će se moći slikati na originalnoj gondoli, koja je za ovu priliku posebno dopremljena s Kronplatza u Zagreb.

Božićna priča 25

Bogata gastronomska ponuda u srcu zagrebačkog Adventa

Uz sve ove bogate i zanimljive sadržaje, gurmane svakako treba uputiti na bogatu gastronomsku ponudu Sjevera & Juga ili Istriana kućicu na kojima možete probati vrhunske autohtone proizvode – od tuna burgera i tuna čvaraka pa sve do maneštre od bobići, njoki u umaku od boškarina ili istarskih kobasica s tartufima. Za slatki kutak moći će se pronaći interesantnija ponuda na kućici Slatka bajka, uz tradicionalne fritule spravljene po originalnoj recepturi, waffle, palačinke, bit će tu i palačinke u boji i vruće čokolade.

Također, ove godine na Shooters kućici ponudit će se i shooteri napravljeni od domaćih rakija i likera posluženi u čašicama od leda, koji će dobro pristajati uz kumru, tradicionalni turski sendvič, božićne ražnjiće i pržene čokoladice, koje su veliki hit na svjetskim sajmovima. Još jedna od atrakcija ovogodišnje Božićne bajke je i pjenušac s vašim potpisom i imenom gdje na Sibon kućici u svoju vinoteku možete dodati i ovu pjenušavu posebnost prema svojem izboru. Za one koji vole malo ljuću hranu, Boogie Jazz Food kućica bit će zasigurno njihov izbor. Od ukusnih hot dogova sa raznim umacima guacamole, cheddar sirom ili prženim lukom i neizostavnim jalapeno papričicama pa sve do pravih američkih burgera koji će ići uz pjenušce i domaće rakije napravljene posebno za ovu prigodu.

Najveće veselje zasigurno će izazvati prvi ovogodišnji snijeg koji su organizatori priredili uz pomoć topova te će na taj način zasigurno izazvati pravu poplavu popularnih selfie-ja među posjetiteljima. Maštovitu scenografiju koja je postala zaštitnim znakom prošlogodišnjeg zagrebačkog Adventa, ove će godine svakako biti upotpunjena i svim posjetiteljima predstavit će se prava, bajkovita čarolija Božića u samom centru grada Zagreba. Prisjetimo se fotografijama kako je Božićna bajka izgledala prošle godine…

Božićna priča 11

Božićna priča 8

Učitati još
Zatvori